Άνιστον στο κόκκινο χαλί: Ο Τζάστιν, το καυτό σκίσιμο και η... στραβή ραφή [photos]

18.01.2016
Κομψότατη, όπως πάντα, η διάσημη ελληνικής καταγωτής σταρ, όμως αυτή τη φορά, ήταν και πολύ προκλητική, με το βαθύτατο σκίσιμο, αντί για το μπούστο, στα... πόδια της.

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux). Τα φλας μαγνήτισε η συνολική εμφάνισή τους, όμως η εστίαση έγινε... κάτω από τη μέση, αυτή τη φορά.

Στις τελευταίες εμφανίσεις της, η 46χρονη σταρ είχε εντυπωσιάσει με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες σε αυτή τη σελίδα.

Χθες, το σκίσιμο πήγε ανάμεσα από τα πόδια της και συζητήθηκε πολύ.

Το μπούστο, μέχρι και συντηριτικό το λες. Στα πόδια όμως... χαμός! Φωτιές άναψε η Τζεν και ο σύζυγος Τζάστιν καμάρωνε στο πλευρό της. Κι όμως... αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά, θα δει ότι η πάντα στην πένα Άνιστον υπέπεσε σε ένα σπάνιο ατόπημα στυλιστικού περιεχομένου.

Η εντυπωσιακή τουαλέτα που επέλεξε η Τζένιφερ για τη βραδιά έχει την υπογραφή του Hedi Slimane για τον οίκο Υves Saint Laurent, όμως μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει μια στραβή ραφή που της χαλάει τη... μόστρα.

Ο λόγος για τον οποίο υπαγραμμίζουμε το "λαθάκι" είναι απλά και μόνο γιατί η κυρία Θερού δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια.