Χριστίνα Παππά εξομολογείται: Το περιστατικό που την έκανε να αναθεωρήσει και η κατάθλιψη

21.01.2016
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Παππά, όπου μίλησε για το περιστατικό που συνέβη στη ζωή της και την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα, αλλά και για την κατάθλιψη.

Στην συνέντευξη που έδωσε στο You weekly η γνωστή ηθοποιός, αποκάλυψε πως έχει γίνει πιο συμβατική και πως δεν ζει πια τη ζωή της στα άκρα.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Είχα ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο κόντεψα να πεθάνω. Όταν ήμουν 19 ετών τράκα, εκσφενδονίστηκα από το αμάξι, βρέθηκα στο δρόμο και χρειάστηκε να κάνω 57 ράμματα στο πρόσωπο! Αλλά αυτό που με έκανε να αναθεωρήσω πολλά πράγματα ήταν όταν πέρυσι αντιμετώπισα ένα σοβαρό περιστατικό με την υγεία μου, το οποίο δε θέλω να αναφέρω και εκεί είπα: “Παναγία μου, βοήθησέ με”. Ευτυχώς νομίζω το ξεπέρασα. Από τότε ό,τι με χαλάει το βγάζω από τη ζωή μου… Άλλη μία φορά είχα πάει σε μια παραλία στο Πήλιο, με τράβηξε έναν κύμα και κόντεψα να πνιγώ».

Σχετικά με την κατάθλιψη δήλωσε: «Έκλαιγα συνέχεια, ήμουν στενοχωρημένη, κλείστηκα στον εαυτό μου και δεν είχα όρεξη να βλέπω κανέναν. Ήμουν απόμακρη και έχασα το ζεστό βλέμμα της Χριστίνας. Πήγα 2-3 φορές για ψυχοθεραπεία αλλά σταμάτησα. Νομίζω είναι καλύτερα να μιλήσεις με έναν κολλητό παρά με έναν ψυχολόγο». Η Χριστίνα Παππά, αυτή την περίοδο βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση, κάνοντας θεατρικό comeback με την παράσταση «Bam Bam».