Τα γυμνά οπίσθια της Κέιτ Χάντσον έχουν γίνει viral! [photo]

22.01.2016
Σεισμός έχει προκληθεί στα social media από μια φωτογραφία της διάσημης, καλλίγραμμης ηθοποιού που μπορεί να μην είναι πολύ πρόσφατη, όμως μόλις "ανακαλύφθηκε" και αναπαράγεται δεόντως.

Η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) έχει... κορμάρα και μάλιστα την καμαρώνει ιδιαιτέρως τόσο με τα ρούχα που φοράει, όσο και με τις φωτογραφήσεις που κάνει. Ο σημερινός "χαμός" έχει προκληθεί από μια πόζα της που έχει ποστάρει η κολλητή και στυλίστριά της Σόφι Λόπεζ [κάτω στη φωτό] η οποία την "ξεφώνισε" κανονικότατα.

Η φωτογραφία απαθανατίζει την Κέιτ μέσα στην μπανιέρα, με την πλάτη και τον πισινό της σε πρώτo πλάνο.

Η φωτογραφία είναι μερικών εβδομάδων και "ανέβηκε" χωρίς την έγκριση της Χάντσον -τουλάχιστον αρχικά, γιατί όπως φαίνεται στα σχόλια από κάτω, η Κέιτ απείλησε ότι θα την απολύσει, ενώ εκείνη, πολύ σίγουρη για τον εαυτό της, ζήτησε προαγωγή!!!

Πληροφορίες του US Weekly πάντως ότι αυτή η φωτογραφία δεν τραβήχθηκε καθόλου κατά λάθος. Επρόκειτο για ένα μήνυμα, λέει, προς τον Νικ Τζόνας, με τον οποιο εκείνη την εποχή η Κέιτ είχε χωρίσει.

Το έλαβε αραγε;;;

Πάντως η Σόφι είναι προφανώς φίλη όλης της οικογένειάς γιατί έχει ποστάρει και τη μαμά Γκόντι Χόουν στα μικράτα της με μπικίνι.