Πατέρας θα γίνει ο 84χρονος Κώστας Βουτσάς: Μάθε το φύλο του μωρού

27.01.2016
Είναι γεγονός! Μετά από προσπάθειες σε γνωστό κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης, ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς και η αγαπημένη του Αλίκη Κατσαβού θα γίνουν γονείς.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστή η πρόθεση του ηθοποιού να παντρευτεί την κατά πολλές δεκαετίες μικρότερη σύντροφό του με κουμπάρα τη Μάρθα Καραγιάννη.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, η 37χρονη Αλίκη διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης και το πρώτο κρίσιμο τρίμηνο πέρασε πια.

«Το ζευγάρι, που έκανε προσπάθειες να αποκτήσει παιδί με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης, κρατούσε το ευχάριστο νέο μυστικό, καθώς ήθελε να το μοιραστεί μετά τη γέννηση της εγγονής του Κώστας» επισημαίνει πηγή του περιοδικού.

Μάλιστα, ο Βουτσάς γνωρίζει ήδη το φύλο του μωρού αφού η αγαπημένη του περιμένει αγοράκι.

Πρόσφατα, ο Βουτσάς έγινε και πάλι παπούς, καθώς η μικρή κόρη του ηθοποιού, Νικολέττα Αδελαίδα την οποία απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του με την Θεανώ Παπασπύρου,έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Στα τέλη του 2015, το ζευγάτι είχε τονίσει σχετικά με τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδί:

«Έχουμε ακουμπήσει τις ελπίδες μας σε έναν πολύ σπουδαίο επιστήμονα που ασχολείται για χρόνια με την εξωσωματική στην Ελλάδα και πιστεύουμε ότι θα στεφθεί σύντομα με επιτυχία η προσπάθεια. Ο γιατρός μου λέει πως όποιος επιμένει στο τέλος τα καταφέρνει. Κι έτσι είμαι κι εγώ σίγουρη ότι στο τέλος θα τα καταφέρω.

Έτσι γίνεται συνήθως με τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας, σπανίως η πρώτη προσπάθεια στέφεται με επιτυχία. Έχουνε προηγηθεί κάποιες αποτυχημένες, αλλά κάθε φορά ο οργανισμός προχωρά προς την επιτυχία», δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού, με τον Κώστα Βουτσά να προσθέτει αστειευόμενος: "Το σπέρμα μου είναι εντάξει. Είναι πολύ ανθηρό!".

Το παρελθόν του Βουτσά

Ο Βουτσάς υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγερ (1943-), από την οποία απέκτησε μια κόρη. Έχει δύο άλλες κόρες από τον δεύτερό του γάμο. Η μία, η Θεοδώρα Βουτσά, ακολούθησε τα δικά του βήματα στο χώρο της ηθοποιίας. Ο θετός γιος του (από άλλο γάμο της τρίτης γυναίκας του), Άνθιμος Ανανιάδης, είναι και αυτός ηθοποιός.