«Σκοτωμός» με τον Κάνιε Γουέστ στο Twitter: Απίστευτες βρισιές

28.01.2016
Απίστευτος τσακωμός έλαβε χώρα στο Twitter χθες βράδυ (28/1/2016) με πρωταγωνιστές τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και το ράπερ Γουίζ Καλίφα (Wiz Khalifa).

Όλα ξεκίνησαν από την απόφαση του Κάνιε να αλλάξει τον τίτλο του νέου του άλμπουμ και από Swish να το ονομάσει Waves. Η κίνηση αυτή εξόργισε τον Καλίφα που επιτέθηκε μέσω Twitter στον Κάνιε,

Ο Γουίζ, πιστεύοντας πως το Κύμα (Wave) ανήκει στην μελωδική γραμμή ενός άλλου καλλιτέχνη, του MC Max B παρακάλεσε τον Γουέστ να μην χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο τίτλο και εκεί ξεκινά η παρεξήγηση.

Ο Καλίφα κάλεί μέσω Twitter τον Κάνιε να δοκιμάσει το ΚΚ (το δικό του είδος μαριχουάνας(!) και να επιστρέψει στα συγκαλά του και ο Κάνιε νόμιζε πως το KK αφορά τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Κιμ Καρντάσιαν με εμφανή για τον ίδιο σπόντα στην σεξοταινία που έκανε το πάλαι ποτέ η Κιμ.

Εκεί, λοιπόν, στο σημείο αυτό,ο Κάνιε τα έδωσε όλα με χαρακτηρισμούς άνευ προηγουμένου:

«Φίλε μου έκλεψες όλη σου τη μουσική από το ράπερ Cudi. ‘Έπειτα, η μουσική σου ήταν χάλια και ποτέ δεν κατάφερα να ακούσω κάποιο άλμπουμ σου ολόκληρο. Αφήνεις μια στρίπερ να σε παγιδεύει», έγραψε ο Κάνιε, μιλώντας για την δικιά του πρώην φιλενάδα και μητέρα του παιδιού του Καλίφα, Άμπερ Ρόουζ.

Η Ρόουζ που στο παρελθόν ήταν καψούρα με τον Κάνιε, παντρεύτηκε τον Καλίφα, γέννησε το γιο του Σεμπάστιαν και χώρισαν το 2014.

Ο Κάνιε δεν σταμάτησε εκεί και τόνισε στον Καλίφα, πως αν ο ίδιος δεν είχε χωρίσει την Άμπερ Ρόουζ, δεν θα είχε καν αποκτήσει παιδιά και συμπλήρωσε:

«Μην τολμήσει να μου επιτεθείς ξανά. Μην μιλήσεις πάλι για την οικογένειά μου και τη γυναίκα μου γιατί θα γίνω γκάνγκστερ», ενώ στο τέλος ευχαρίστησε τον έτερο ράπερ για την έξτρα προώθηση που έκανε στο νέο του άλμπουμ, το οποίο και θεωρεί ό,τι καλύτερο έχει κάνει ποτέ.

Και σιγά μην δεν απαντούσε ο Καλίφα, τονίζοντας πως μιλούσε για μαριχουάνα κι όχι για την Κιμ, και κάπου εκεί ανέλαβε δράση η Άμπερ Ρόουζ που σιγά μην άφηνε ασχολίαστο το χαρακτηρισμό στρίπερ και την αναφορά στο γιο της κι έγραψε:

«Κάνιε, είσαι τσαντισμένος που δεν παίζω πια με την τρυπούλα στα οπίσθιά σου»;

Ο Κάνιε φυσικά και δεν απάντησε στο πρώην μοντέλο ενώ αποφάσισε για χάρην της καλής ενέργειας που θέλει να έχει γύρω του να σβήσει όλο το διάλογο από το Twitter, τονίζοντας απλά πως ο Καλίφα έχασε 2 εκατομμύρια followers από τη στιγμή που άνοιξε πόλεμο μαζί του.

Ευτυχώς, τα print screen του διαλόγου υπάρχουν, κι όλα αυτά έλαβαν χώρα μέσα στη νύχτα για τις ΗΠΑ με χιλιάδες σχόλια χρηστών του Twitter που ομολογούσαν πως αυτός ο καυγάς ήταν επικός και πως ο Κάνιε είναι απίστευτος όταν τσαντίζεται.