Κώστας Μαρτάκης: "Έλεγαν ότι είμαι ατάλαντος, άφωνος και αλλήθωρος"

02.02.2016
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή του στα “Καλημερούδια” αλλά και για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που τον εξόργισαν.

Ο γνωστός τραγουδιστής σχετικά με την πιο άβολη στιγμή του στην πρωινή εκπομπή “Καλημερούδια”, είπε στο Πρωτο Θέμα: “ Η πρώτη μου συνέντευξη που έκανα στην κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, τη Δανάη Μπάρκα. Όταν μπήκα για πρώτη φορά στον ρόλο του δημοσιογράφου και έτρεμα. Πάντα ήμουν συνεντευξιαζόμενος και δεν μπορούσα με τίποτα να κάνω τις ερωτήσεις που μου είχαν γράψει για να τις έχω ως οδηγό. Επειδή έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση σε ερωτήσεις για τα προσωπικά μου, δεν μπορώ να κάνω το ίδιο στους άλλους. Της είπα τις ερωτήσεις, της είπα τι δεν θα τη ρωτήσω και γενικά… είμαι κακός δημοσιογράφος”.

Και συνέχισε μιλώντας για τους άσχημους χαρακτηρισμούς που τον έχουν εξοργίσει: “Στα δέκα χρόνια δισκογραφίας έχω ακούσει πολλά. Το χειρότερο ήταν όταν έλεγαν από το δελτίο του STAR ότι είμαι ατάλαντος, άφωνος, χοντρός και αλλήθωρος. Με το «χοντρός και αλλήθωρος» γελάς, αλλά δεν μου άρεσε το «ατάλαντος». Όταν εκτίθεσαι, βέβαια, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να δεχτείς και αρνητικά σχόλια. Δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Και η εκπομπή ξέρω ότι δεν αρέσει σε όλο τον κόσμο, αλλά το MEGA, οι συνεργάτες μου είναι ΟΚ, και αυτό είναι που με νοιάζει. Όπως λέει και το τραγούδι, δεν γίνεται να αρέσω σε όλους”.