10 διάσημες Ελληνίδες που ξεκίνησαν την καριέρα τους σαν μοντέλα [photos]

01.09.2016
Μπορεί να ξεκίνησαν την καριέρα τους σαν μοντέλα, όμως η πορεία τους ήταν εντελώς διαφορετική. Όλες τους είναι πετυχημένες, όμορφες και μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας αρκετά χρόνια, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και είκοσι.

Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Βίκυ Κουλιανού, που μπορεί ξεκίνησε να δουλεύει σαν μοντέλο όμως τελικά την κέρδισε η υποκριτική. Το ίδιο συνέβη και με την Ζέτα Μακρυπούλια, με την μόνη διαφορά ότι εκείνη στη συνέχεια έγινε παρουσιάστρια. Η Νίκη Κάρτσωνα κέρδισε τις εντυπώσεις σαν μοντέλο, ενώ πολύ γρήγορα μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης και παρουσίαζε την δική της εκπομπή. Επίσης, η Μάνια Ντέλου έχει αφήσει πίσω της οριστικά τις πασαρέλες και έχει ανοίξει το δικό της ζαχαροπλαστείο.

Οι εκρηκτικές Δούκισσα Νομικού και Κατερίνα Στικούδη, έγιναν γνωστές μέσα από την συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ομορφιάς, ωστόσο η πρώτη έγινε παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και η δεύτερη τραγουδίστρια. Προς την υποκριτική στράφηκαν ακόμη η Στέλλα Γιαμπουρά, η Μπέττυ Μαγγίρα και η Τόνια Σωτηροπούλου. Η Εύη Αδάμ επίσης ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο του μόντελινκγ, ενώ σήμερα πια έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της, κάνοντας κάποιες επιλεκτικές φωτογραφήσεις.