Σελίν Ντιόν: Το "αντίο" στον Ρενέ και το ντεκολτέ που συζητήθηκε πολύ [photo & vds]

04.02.2016
Με μια μεγαλειώδη τελετή τιμήθηκε η μνήμη το Ρενέ Αντζελίλ χθες, 3 εβδομάδες μετά τον θάνατό του, από καρκίνο του φάρυγγα. Την παράσταση έκλεψε -όπως ήταν φυσικό- η διάσημη χήρα του, με τον βαθιά συγκινητικό λόγο που εκφώνησε καθώς και με το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει για την περίσταση.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο "Caesar’s Palace Colosseum" του Las Vegas, όπως είχε ανακοινωθεί καιρό πριν ενώ μεταδιδόταν ολόκληρη ζωντανά μέσω livestreaming στο site της Σελίν Ντιόν.

Στη μνήμη του Ρενέ Αντζελίλ και γιορτάζοντας τη ζωή του, όπως όλοι τόνιζαν, μίλησαν φίλοι και στενοί συνερτάτες ενώ την εκδήλωση έκλεισε η επί 21 χρόνια σύζυγός του, Σελίν. Ήταν η πρώτη φορά που αναφέρθηκε σε εκείνον από τη στιγμή του θανάτου του.

Η ομιλία ήταν αντάξια της φήμης της ως "η απόλυτη ντίβα" αλλά και της τεράστιας αγάπης που έτρεφε για τον "'ερωτα της ζωής της" όπως αποκαλούσε τον πατέρα των τριών παιδιών της.

Θυμήθηκε, γέλασε, δάκρυσε, ευχαρίστησε... Όλα με πάθος, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο στην επόμενη σελίδα.

"Νιώθω την αγάπη του σε αυτό το δωμάτιο. Νιώθω τη δύναμη και τη ζεστασιά του να αντανακλάται στα πρόσωπα όλων σας", είπε συγκινημένη η Σελίν ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει και μερικά δάκρυα που κύλησαν από τα μάτια της.

"Εκ μέρους της οικογένειάς μου, σας ευχαριστώ που είστε εδώ μαζί μας απόψε για αυτό τον φόρο τιμής στην αγάπη μου. Ρενέ, σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Ευχαριστώ. Καληνύχτα".

ΈΤσι έκλεισε τον λόγο της η Ντιόν ενώ πέρα από το συναισθηματικό φόρτο της υπόθεσης, δεν έλειψαν τα σχόλια για το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η 47χρονη σταρ για την περίσταση. Εντυπωσιακό και λίγα λέμε.... Αλλά μήπως υπερβολικό; Τέλος πάντων... ας μη μένουμε σε αυτά..

Στην επόμενη σελίδα δες το βίντεο.