Τα κορίτσια του «ντυμένου» Playboy τελικά δεν είναι και τόσο σεμνά [photos]

05.02.2016
Ξεχάστε τις χυμώδεις Playmates και τις NSFW εικόνες που διστάζετε να ανοίξετε στον υπολογιστή της δουλειάς, το νέο Playboy κυκλοφορεί με κορίτσια που έχουν χαρακτήρα και άποψη για τη μόδα!

To πρώτο Playboy νέας εποχής μόλις κυκλοφόρησε και την προδημοσίευση έκαναν σε αποκλειστικότητα οι New York Times - με ένα άρθρο που σχολιάζεται κολακευτικά το νέο περιεχόμενό του. Η διεύθυνση του περιοδικού εξηγεί ότι σε μια εποχή που ο κάθε αναγνώστης μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση το γυμνό, στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα νέο αναγνωστικό κοινό. Αυτή η νέα βερσιόν επιχειρεί να προσελκύσει περισσότερους άντρες μεταξύ 20 και 30, και όχι το μέχρι πριν λίγο καιρό κοινό των περίπου 50 ετών.

Αν και το υλικό είναι πολύ πιο soft για τα δεδομένα του παλιού Playboy, το κορίτσι του Μαρτίου είναι έκπληξη. Πρόκειται για την Ντρι Χέμινγουεϊ, κόρη της Μάριελ Χέμινγουέι [ο προπάππους της είναι ο θρυλικός συγγραφέας Έρνεστ Χέμινγουεϊ].

Στο εξώφυλλο που γράφει ιστορία φιγουράρει η 20χρονη καλλονή Σάρα ΜακΝτάνιελ που ποζάρει με selfie χαιρετώντας όλους με ένα "Heyyy". H Sarah McDaniel μας είχε τραβήξει την προσοχή για την ιδιαίτερότητά της να έχει γεννηθεί με διαφορετικό χρώμα ματιών. Την 20χρονη μάλιστα ακολουθούν περισσότεροι από 70.000 χρήστες του Instagram, γεγονός που δείχνει την πρόθεση του Playboy να στραφεί σε πρόσωπα που γίνονται γνωστά μέσω των social media.