Στέλλα Καλλή αποκαλύπτει: Το παράπονο που έχει από τους γονείς της

15.02.2016
Η Στέλλα Καλλή παραχώρησε μια συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, όπου μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Σαουδική Αραβία και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν επέστρεψε στην Κύπρο, αλλά και για το παράπονο που έχει από τους γονείς της.

Η κύπρια τραγουδίστρια, στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ, αποκάλυψε πως η επιστροφή της στην Κύπρο συνοδευόταν με αρνητικά σχόλια από τους γύρω της, επειδή δεν μπορούσε να μιλήσει την κυπριακή διάλεκτο.

Μάλιστα, η αγάπη της για το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ νωρίς, όταν ήταν μόλις 13 ετών έδωσε την πρώτη της συναυλία, χωρίς όμως τη στήριξη των γονιών της. Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχα στεναχωρηθεί πολύ. Είπα μέσα μου ‘’θα δείτε μια μέρα, που δεν με πιστεύετε’’. Μετά σιγά σιγά ήρθαν, οπότε νομίζω ότι η στήριξη τους ξεκίνησε όταν είδαν πως παίρνω στα σοβαρά το τραγούδι. Όμως δεν μου είπαν ποτέ να κάνω κάτι άλλο. Πιστεύω ότι ήταν λίγο όνειρο της μητέρας μου να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά επειδή δεν μπόρεσε να το κάνει πραγματικότητα- γιατί αν και είχε εξαιρετική φωνή, ο παππούς δεν την άφηνε-, έβαλε εμένα σε αυτόν τον δρόμο».