Γιώργος Θεοφάνους: "Μου ζήτησαν 1000 ευρώ για να πάρω την ελληνική υπηκοότητα" [vds]

16.02.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους, όπου μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως δυσκολεύεται να αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ως κριτής στο γνωστό show μουσικών ταλέντων X Factor. Μάλιστα ο ίδιος μίλησε για το νέο X Factor: «Το νέο x Factor θα είναι καλό. Δεν ψάχνουμε τον Γιάννη Πάριο ή τη Μαρινέλλα, αυτοί είναι μοναδικοί. Δεν θα είμαι ο κακός του X Factor. Θα είμαι ο εαυτός μου, αν ο απέναντι θέλει να τα ακούσει θα τα ακούσει. Χαίρομαι που ο ΣΚΑΪ ανέλαβε τέτοιο project. Δεν περίμενα τη συμμετοχή του κόσμου, έχουμε 4.500 αιτήσεις. Εγώ χαίρομαι που είμαστε μια κριτική επιτροπή που αποτελείται από ξεχωριστούς και σημαντικούς ανθρώπους».

Ο Κύπριος συνθέτης στη συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει προσπαθήσει να αποκτήσει την Ελληνική υπηκοότητα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι εδώ 27 χρόνια εδώ φορολογούμενος. Ακόμα δεν έχω πάρει την ελληνική υπηκοότητα.Τώρα το ζήτησα γιατί θέλω να μπορώ να ψηφίζω εδώ στην Ελλάδα.Έκανα τις διαδικασίες και μου είπαν οτι θα πρέπει να περάσω ένα τεστ για το αν ξέρω ελληνική ιστορία και θέλουν και 1000 ευρώ μεταξύ άλλων».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή: