Μαρία & Ελένη: Οι αδερφές απ'το ωδείο έχουν τρελάνει τις πίστες [photos]

16.02.2016
Οι Dinamiss είναι δυο πολυτάλαντα νεαρά κορίτσια που μεγάλωσαν μέσα σε μουσική οικογένεια, αφού η μητέρα τους είναι τραγουδίστρια όπερας και ο πατέρας τους πιανίστας.

Γεννημένες στο εξωτερικό, με μητέρα Ελληνίδα, ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Τις γνωρίσαμε για πρώτη φορά στις auditions του X Factor της Αθήνας με το όνομα Dinas Way και αργότερα με το όνομα Τικ Τοκ να ξεχωρίζουν με το τραγούδι τους και την εντυπωσιακή παρουσία τους. Εχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις όπως στην Ονειρούπολη Δράμας, στο Sea n City, στην Αρχιτεκτονική καθώς και σε άλλα μέρη της Αθήνας αλλά και της επαρχίας.

Τον φετινό χειμώνα εμφανίζονται στο Frangelico, ανοίγοντας το πρόγραμμα για τον Αντύπα, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τη Βασιλική Νταντά!

H ΜΑΡΙΑ ΝΤΙΝΑ σε ηλικία 5 ετών ξεκινά τα πρώτα της μουσικά βήματα μαθαίνοντας βιολί, ενώ παράλληλα ασχολείται με το κλασικό μπαλέτο και άλλα είδη χορού, μεταξύ των οποίων, τζατζ, λατιν και οριεντάλ. Λίγο αργότερα αποφασίζει να συνεχίσει παράλληλα τις σπουδές της στο πιάνο. Λαμβάνει επιπλέον το πτυχίο ειδικού αρμονίας και μπαίνει στο Μουσικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.

Η ΕΛΕΝΗ ΝΤΙΝΑ Σε ηλικία 5 ετών ξεκίνησε πιάνο. Έχει συμμετοχές σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς έχοντας διακριθεί, φτάνοντας πολύ νωρίς, σε ηλικία μόλις 16 ετών, μέχρι το Μέγαρο Μουσικής. Υστερα από πολλές live εμφανίσεις και το δισκογραφικό συμβόλαιο με το Family The Label των Goin’Through και της Cobalt Music, συμμετέχει στο “Fame The Musical” οπου συνδυάζει το τραγούδι και τον χορό.