Άγριο κράξιμο στο Σρόιτερ για το σχόλιο για το θάνατο του Παντελίδη

19.02.2016
Μια ανάρτηση του Αντώνη Σρόιτερ ήταν ικανή να πυροδοτήσει πλήθος αρνητικών σχολίων στο πρόσωπό του διάσημου άνκορμαν του Άλφα.

Τι ακριβώς συνέβη: Λίγες μόνο ώρες μετά την είδηση του τροχαίου και ξαφνικού θανάτου του Παντελή Παντελίδη, ο Αντώνης Σρόιτερ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέφερε:

Υπαρχει κανεις που ΔΕΝ δημοσιευσε σημερα την φωτο που ειχε βγαλει καποτε με τον Παντελιδη? Καποιος που δεν χρειαζεται like στην λυπη του;

Αμέσως, δεκάδες φανς του Παντελίδη απάντησαν στο Σρόιτερ αναφέροντας μάλιστα πως ο ίδιος ο παρουσιαστής:

Α. Ασχολήθηκε στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει με τον θάνατο του Παντελίδη

Β. Είχε γράψει το δικό του «αντίο» λίγες ημέρες πριν στη δημοσιογράφο Μαρία Παπουτσάκη.

Άμεσα, ήρθε η οργισμένη απάντηση του Σρόιτερ τονίζοντας τα εξής:

Πιστευα οτι γραφω απλα και γινομαι κατανοητος. Τελικα κανω λαθος. Να εξηγησω λοιπον, σε καποιους που σπευδουν να απαντησουν, πριν καταλαβουν τι διαβασαν.

Για οποιον ΔΕΝ καταλαβε: Δεν ειπα οτι ειναι κακο να γραψει κανεις το οτιδηποτε ή να ανεβασει μια φωτογραφια ενος ανθρωπου που εφυγε τοσο αδικα. Ειπα οτι ΔΕΝ ειναι οτι καλυτερο, να ξεθαβεις φωτο με γαφυφαλα στο στομα, τσουγκρισματα, ανοιγματα σαμπανιας και παλαμακια, η την πιωμενη φατσα σου, με φοντο τον Παντελιδη και να την ανεβαζεις, για να... τιμησεις τη μνημη του!

Οποιος κανει ενα γυρο εδω μεσα θα δει ΔΕΚΑΔΕΣ τετοιες φωτο. Σε μια μαλιστα, ενας καλος ανθρωπος "τιμαει" τη μνημη του Παντελιδη, με μια φωτο οπου ο καλλιτεχνης ειναι φοντο και αυτος τσιμπαει τον κωλο της διπλανης του στο τραπεζι. Και για αυτο ειπα για τις "φωτο που εχουν βγαλει καποιοι ΜΑΖΙ με τον Παντελιδη".

Ελπιζω να συνεννοηθηκαμε αυτη τη φορα. Γιατι ενα απο τα κακα αυτης της χωρας που μας οδηγησε εδω, ειναι οτι αλλα λεμε και αλλα καταλαβαινουμε. Η αλλα θελουμε να καταλαβουμε. Καληνυχτα σε ολους : ).