Συγκλονίζουν δύο μαθητές για τον Παντελίδη: Τον είδαμε με το πρόσωπο στον ουρανό του αυτοκινήτου

19.02.2016
Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες, δύο μαθητών, έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα, που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οι δύο μαθητές, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου, περιέγραψαν πώς το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε ο τραγουδιστής ανατράπηκε και έπεσε πάνω στα σιδερένια κιγκλιδώματα.

“Ακούσαμε ένα μεγάλο μπαμ. Τρέξαμε να δούμε ακριβώς τι είχε συμβεί, είδαμε το αυτοκίνητο ντελαπαρισμένο, με τον ουρανό προς τα κάτω, πηδήξαμε τα κάγκελα στην άλλη μεριά για να δούμε τι έχει γίνει και αν είναι άτομα μέσα. Είδαμε τον κ. Παντελή κάτω ξαπλωμένο με το πρόσωπο προς τον ουρανό του αυτοκινήτου, μία κοπέλα πίσω με την κοιλιά προς τα κάτω και τραύματα στο πόδι και αίματα στα χέρια και την άλλη καθισμένη στο κάθισμα”, περιγράφει ο ένας μαθητής.

Ο δεύτερος μάρτυρας αναφέρεται στη μία εκ των συνεπιβατών του τζιπ, η οποία καλούσε σε βοήθεια: “Βοήθεια, σώστε μας. Και είχε βγάλει το χέρι από το πορτ μπαγκάζ”, ανέφερε.

Οι αρχές θα προχωρήσουν σε εξετάσεις DNA προκειμένου να αποσαφηνίσουν εάν ο τραγουδιστής φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, ενώ εκτιμούν πως το τζιπ δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, διότι αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο τότε το όχημα θα είχε βρεθεί κάτω από τη γέφυρα στην οποία εκινείτο, καθώς τα κάγκελα δεν θα μπορούσαν να το συγκρατήσουν.

Οι πιθανότερες εκδοχές για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, είναι είτε ο οδηγός να έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από την πρωινή υγρασία, ή να επιχείρησε να αποφύγει κάποιο ζώο που πετάχτηκε στο δρόμο.

Με πληροφορίες από Mega