Σολωμού: Αυτό είναι το "μυστικό" με το εκρηκτικό ντεκολτέ της!

22.02.2016
Η Μαρία Σολωμού, φέτος στο θέατρο πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Οικογένεια Άνταμς” και το εκρηκτικό μπούστο της καθώς και το βαθύ ντεκολτέ της σέξι τουαλέτας της, έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται αν η ηθοποιός έχει κάνει κάτι στο στήθος της. Βλέπεις, είναι τόσο εκρηκτικό το μπούστο που σε μια υποψία σε βάζει. Ωστόσο, η ίδια το αρνείται και μάλιστα είναι θυμωμένη με sites που αφήνουν υπονοούμενα ότι έχει κάνει πλαστική στήθους. Και αποκαλύπτει στο περιοδικό People ποιο είναι το “μυστικό” που κάνει το στήθος της να στέκεται στο ύψος του...



“Οι γυναίκες καταλαβαίνουμε πότε ένα στήθος είναι αληθινό και ξέρουμε ότι ένα αληθινό στήθος δεν στέκεται από μόνο του, υπάρχει ένα αληθινό ραμμένο σουτιέν στο φόρεμα. Οι άντρες δεν σκαμπάζουν καθόλου από αυτά. Ήθελα να ήξερα ποιος έγραψε ότι έχω κάνει πλαστική! Κάποιος κακιασμένος προφανώς. Δηλαδή να κάνω πλαστική για να παίξω ένα ρόλο και για να βάλω το φουστάνι; Μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκε τόσο πολύ γιατί ήμουν ένας άνθρωπος που πάντα είχα στήθος και φαινόταν, αφού έχω κάνει γυμνό και στον κινηματογράφο και στο θέατρο και φωτογραφίσεις πιο σέξι από ό,τι θα έπρεπε. Ούτε και κυκλοφορώ με ζιβάγκο” δήλωσε χαρακτηριστικά.