Γκαγκάκη: Η απίστευτη εξομολόγηση για τη σχέση της με το Λάτσιο

03.03.2016
Έχει πάρει φόρα στις συνεντεύξεις της η Κατερίνα Γκαγκάκη και είναι πλέον πολύ αποκαλυπτική όσον αφορά την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου αυτή τη φορά, η Κατερίνα Γκαγκάκη, αποκάλυψε πώς υπήρξε ερωτευμένη με τον Κωστόπουλο ενώ δεν δίστασε να εξηγήσει τι συμβαίνει πια με το Γιάννη Λάτσιο και την ίδια.

Για την καψούρα με τον Κωστόπουλο η Γκαγκάκη τόνισε:

«Έχω υπάρξει πολύ ερωτευμένη μαζί σου. Για μένα είσαι πρότυπο αρσενικού. Δεν ξέρω αν χτύπαγε η καρδιά μου, αλλά τρελαινόμουν. Έχω έρθει σε εκδήλωσή σου, έχεις έρθει να δεις το χώρο και έχουν κοπεί τα πόδια μου. Μπαίνεις μέσα με εκείνο το ύφος που είχες τότε και κόπηκαν τα πόδια μου».

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε την πρώην διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 αν τα έχει με το Γιάννη Λάτσιο και η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν απάντησε στην συγκεκριμένη ερώτηση αλλά αρκέστηκε να πει μόνο:

«Ρώτησε με αν θα ήθελα να τα έχω με τον Γιάννη Λάτσιο... Ενίοτε πάρα πολύ». Και τότε είπε ο Πέτρος: «Γύρνα πίσω ρε μ@λ@κ@... Είναι στο εξωτερικό»!

«Πρέπει να είσαι στην ίδια φάση. It takes two to tango. Του έλεγα πάμε να φάμε κάτι, ξαναπάμε να φάμε κάτι, φάγαμε τον άμπακο!» είπε η Κατερίνα.

Ο Κωστόπουλος τόνισε τότε: «Είναι μια λαϊκή απαίτηση την οποία συνυπογράφω και θα σας πάντρευα κιόλας».