Σπάει τη σιωπή της η μητέρα της Αρναούτη: «Το παιδί μου δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον»

04.03.2016
Η Μυρσίνη, το κορίτσι που καθόταν ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη την ώρα του τροχαίου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και η κατάστασή της παραμένει σοβαρή. Το youweekly.gr επισκέφτηκετο νοσοκομείο για να πάρει πληροφορίες από τους γιατρούς για το ποια είναι η κατάσταση της κοπέλας και να μάθει λεπτομέρειες για την πορεία και εξέλιξη της υγείας της.

Έξω από τη ΜΕΘ, συναντήσε και τη μητέρα της Μυρσίνης, την κυρία Νατάσα Αρναούτη που τους έδωσε πολλές πληροφορίες για την κατάσταση της κόρης της, αλλά και λεπτομέρειες για το αν έχουν ή όχι επαφές με την οικογένεια Παντελίδη.

Για το τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης ανέφερε: «Οι γιατροί παιδί μου περιμένουν να αντιδράσει ο οργανισμός της Μυρσίνης και ευελπιστούν η δυνατή της κράση να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει όλο αυτό που της έχει συμβεί. Ο μεγάλος τους φόβος είναι ένας, έχει να κάνει με πιθανές λοιμώξεις, δηλαδή κάποιο μικρόβιο όπως μου λένε ότι μπορεί να πάρει, κάτι που δεν θέλουμε καθόλου… Κάθε ημέρα που περνάει γινόμαστε και πιο αισιόδοξοι, περιμένουμε και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού η Μυρσίνη θα τα καταφέρει.»


Αναφορικά με το αν η Μυρσίνη έχει ξυπνήσει από την μέρα που έγινε το τροχαίο και αν της έχει μιλήσει είπε: «Πολύ λίγο… Ελάχιστα έχει ξαναβρεί τις αισθήσεις της. Πολύ πιθανόν δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί... Δεν έχει απολύτως καμία επαφή με το περιβάλλον. Ανοίγει τα μάτια της όταν είμαι από πάνω της και κάτι μου λέει μέσα μου ότι θα μου μιλήσει, αλλά όχι, στιγμιαία ανοίγει τα ματάκια της και τα ξανακλείνει. Από την ημέρα του τροχαίου δεν έχει πει ούτε κουβέντα.»

Όσο για το αν κάποια μέλη της οικογένειας Παντελίδη ήρθαν σε επαφή μαζί της και την βοηθούν οικονομικά απάντησε: «Δεν ξέρω κανέναν από την οικογένεια Παντελίδη. Δεν τους έχουμε δει τους ανθρώπους. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους, δεν με έχει βοηθήσει κανένας και όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύουν ούτε στο παραμικρό. Δεν έχουμε απολύτως καμία επαφή με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Οι άνθρωποι έχουν το δικό τους πόνο. ‘Χάσαν το παιδί τους. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασίες.»