Αρναούτη: Η μητέρα της διαψεύδει τις φήμες για την οικογένεια Παντελίδη

04.03.2016
Ενθαρρυντικά είναι τα νέα που αφορούν την κατάσταση της υγείας της συνεπιβάτιδος του Παντελή Παντελίδη, Μίνας Αρναούτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η 30χρονη Αρναούτη μετά τα πολύωρα χειρουργεία, δείχνει βελτίωση στην υγεία της.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες + από το τροχαίο ατύχημα που κόστισε τη ζωή στο δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και η Αρναούτη έχει αρχίσει να βγαίνει από την καταστολή και να επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η Αρναούτη βρίσκεται ακόμα σε σύγχιση και δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί, ενώ αν συνεχιστεί η καλή πορεία της υγείας της, θα αποσωληνωθεί την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη.

Η αισιοδοξία των γιατρών βασίζεται στο γεγονός ότι η 30χρονη μπορεί να πάρει μόνη της ορισμένες μικρές ανάσες, χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Αυτό που εξακολουθεί να φοβίζει τους γιατρούς είναι τα μικρόβια που μπορεί να έχει πάρει από το χώμα και από τα άλλα ξένα σώματα που είχαν εισχωρήσει στα σημεία που τραυματίστηκε το σώμα της αλλά το αισιόδοξο είναι πως ο πυρετός της δεν ανεβαίνει πάνω από 38.

Πάντως, στην συνέντευξη που έδωσε η μητέρα της Μυρσίνης στο περιοδικό YouWeekly, ξεκαθαρίζεται πως οι φήμες πως η Αρναούτη ενισχύεται οικονομικό από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, δεν ευσταθούν, μιας και η μητέρας της κοπέλας δεν έχει γνωριστεί καν μαζί τους αλλά ευελπιστεί πως το μέλλον θα υπάρξει κάποια επικοινωνία.

«Δεν ξέρω κανέναν από την οικογένεια Παντελίδη. Δεν τους έχουμε δει τους ανθρώπους. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους, δεν με έχει βοηθήσει κανένας και όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύουν ούτε στο παραμικρό. Δεν έχουμε απολύτως καμία επαφή με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Οι άνθρωποι έχουν το δικό τους πόνο. ‘Χάσαν το παιδί τους. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασίες», απάντησε.

Γνώριζε ;όμως η μητέρα της 30χρονης, ότι ο Παντελής ήταν φίλος με την κόρη της;

«Αλίμονο. Ξέρω με ποιους κάνει το παιδί μου παρέα. Τα παιδιά μας ήταν απλοί φίλοι. Εγώ δεν την ήξερα την οικογένεια. Κι άλλωστε γιατί να την ξέρω;».