Η γυναίκα του Χιου Χέφνερ αποκαλύπτει με πόνο τη σοβαρή της ασθένεια

08.03.2016
Θύμα της "ασθένειας των καιρών" και η Κρίσταλ Χάρις, μιλά για τη διάγνωσή της δημοσίως και ικετεύει τον κόσμο να εξεταστεί.

Στα 29 της χρόνια, η Κρίσταλ Χάρις, σύζυγος του 89χρονου Χιου Χέφνερ, ιδρυτή του θρυλικού Playboy, αποκαλύπτει μέσω social media ότι διαγνώστηκε και εκείνη με τη νόσο που έχει "χτυπήσει" την Άβριλ Λαβίν, την Μπέλα Χαντίντ και τη μητέρα της, Γιολάντα Φόστερ, μεταξύ άλλων.

Η Κρίσταλ χτυπήθηκε από Βορρελίωση, γνωστή και ως Νόσος του Λάιμ (Lyme Disease). Πρόκειται στην ουσία μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdofreri, το οποίο με τη σειρά του μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από τσιμπούρι Ixodes ricinus -για να χρησιμοποιήσουμε τους ακριβείς όρους που βρίσκουμε στην εγκυκλοπαίδεια.

Συγκλονισμένη είναι η κυρία Χέφνερ από αυτό που της έλαχε και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ενημερώνει και προτρέπει όλους να εξεταστούν.

"Αν έχετε πάει ποτέ για περπάτημα στην εξοχή να πάτε να εξεταστείτε για #LimeDisease" ξεκινά το μακροσκελές ποστ της η Κρίσταλ Χέφνερ εξηγώντας ακριβώς πώς λειτουργεί το τεστ.

"Οι περισσότεροι από εσάς είστε φορείς χωρίς καν να το γνωρίζετε. Τα συμπτώματα είναι άπειρα και μπορεί να περιλαμβάνουν πόνο στους μύες, στην πλάτη, στον λαιμό, άγχος, κούραση, ταχυπαλμίες, τσιμπήμτα στους μύες, προβλήματα όρασης ή ακοης, πρησμένοι αδένες, συμπτώματα γρίπης, προβλήματα μνήμης και πολλά άλλα. Άν έχετε ένα από αυτά μπορεί να έχετε την αρρώστια. Παρακαλώ, πάτε να εξεταστείτε", γράφει η Κρίσταλ στην οποία αρχικά οι γιατροί είχαν πει ότι απλά είχε πολύ στρες, όμως εκείνη το έψαξε και κατέληξε στη διάγνωση μιας ασθένειας τη οποία χαρακτηρίζει ως "επιδημία".