Νίκος Μίχας από το Fame Story: Έγινε γιατρός σε νοσοκομείο [vds]

08.03.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη ήταν ο Νίκος Μίχας, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του Fame Story 2, μίλησε για την νέα του ζωή.

Ο γνωστός τραγουδιστής πλέον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ασχολείται με αυτό που σπούδασε. Ο Νίκος Μίχας αποκάλυψε πως δουλεύει σαν γιατρός σε νοσοκομείο για να πάρει την ειδικότητά του.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Tελείωσα την Ιατρική το 2004. Χαίρομαι πολύ που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Ήταν η κατάλληλη στιγμή. Το είχα αφήσει πολλά χρόνια και πλέον ξαναμπαίνω σε αυτό το ρυθμό. Έχω ξεκινήσει την ειδικότητά μου εδώ και 15 μέρες και πάω για δερματολόγος μετά. Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με το δέρμα».

Και συνέχισε λέγοντας αν θα ξαναπήγαινε πάλι στο Fame Story 2: «Ήταν αρκετά εξτρίμ για εμένα να πάω σε μια τέτοια διαδικασία όπως το Fame Story. Εμένα με επηρέασε ψυχολογικά το γεγονός ότι με κατέγραφαν οι κάμερες 23 ώρες το 24ωρο. Δούλεψα με πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες. Τότε που πήγα ήμουν 24 χρόνων και ήθελα να κάνω πράγματα. Αν ήμουν πάλι πιτσιρικάς και είχα την άγνοια κινδύνου, θα πήγαινα πάλι»

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή: