Ανατροπή - σοκ: Δεν οδηγούσε ο Παντελίδης το μοιραίο αυτοκίνητο;

08.03.2016
Εν αναμονή του επίσημου πορίσματος των εμπειρογνωμόνων για τα αίτια που προκάλεσαν το μοιραίο τροχαίο, που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, και όλο νέα στοιχεία και υποθέσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ετούτη τη φορά, καθημερινή εφημερίδα αποκαλύπτει ένα στοιχείο, που αν πράγματι ισχύει, ανατρέπει δραστικά τα δεδομένα που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τις συνθήκες που προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο, στις 18/2

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, που επικαλείται μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, πριν δύο μέρες έγινε γνωστή στους συγγενείς του μία πληροφορία σύμφωνα με την οποία μάρτυρας που έφτασε από τους πρώτους στο σημείο του δυστυχήματος, είδε τον Παντελίδη να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού, με το ένα του πόδι στην άλλη μεριά, κοντά στα πεντάλ και πίσω του ακριβώς η Μίνα Αρναούτη, η οποία νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη στον Ευαγγελισμό.


«Δεν αποκαλύπτουν ποιος το είπε, αλλά περιμένουν με αγωνία να συνέλθει η Μίνα για να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες», αναφέρει η πηγή στην εφημερίδα.

«Ο Παντελής ήταν 105 κιλά και υποτίθεται πως, όταν τούμπαρε το τζιπ, μετακινήθηκε από τη θέση του οδηγού κι έπεσε πάνω στη συνοδηγό του, τη Φρόσω Κυριάκου. Εκείνη πώς κατάφερε να σηκώσει από πάνω της το άψυχο και τόσο βαρύ σώμα του τραγουδιστή και να βγει έξω; Μάλιστα κάποιοι την ήθελαν να βγαίνει από το παράθυρο του οδηγού. Μήπως οδηγούσε εκείνη;» αναρωτιούνται τώρα τα πρόσωπα της οικογένειάς του.

Η 21χρονη έχει πάρει εδώ και μέρες εξιτήριο , όμως, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.