Δελαπόρτας για Παπαμιχαήλ: «Ο Δημήτρης είχε εκρήξεις» [vds]

29.03.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, «Σπίτι Μου Σπιτάκι Μου», ήταν ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος έχει υπογράψει τις βιογραφίες των μεγαλύτερων Ελλήνων σταρ, και μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ λέγοντας: «Η Βουγιουκλάκη ήξερε πολύ καλά να χειρίζεται τους ηθοποιούς, πάρα πολλές φορές όμως, ξέφευγε, σε νεύρα και εντάσεις. Το αντίθετο ήταν η Βλαχοπούλου. Θυμάμαι σε μία κουβέντα ο Παπαμιχαήλ μου έβριζε πολύ την Αλίκη. Μετά είχα ραντεβού με την Αλίκη. Και μου είπε: ''Ο Δημητράκης με έβριζε;''. Εγώ δεν είπα τίποτα. Εγώ της είπα :''Όχι απλά δεν σε έβριζε. Σε λατρεύει ο Δημήτρης''. Δηλαδή είπα το αντίθετο ακριβώς. Ο Δημήτρης είχε εκρήξεις. Αν αυτά τα μετέφερες, δημιουργούσες ένα κλίμα».

Όσο για το αν διατηρεί επαφές με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, είπε χαρακτηριστικά: «Με τον Γιάννη θα έχω πάντα καλές σχέσεις. Γιατί είναι κομμάτι της Αλίκης. Γιατί είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Και τα λάθη που έχει κάνει, μακάρι να μπορούσα να είμαι και δίπλα του, να μην κάνει και άλλα».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή: