Η Κρις Τζένερ σε ρόλο προαγωγού διέρρευσε τη sex-tape της κόρης Κιμ

29.03.2016
Νέο βιβλίο βάζει μπουρλότο στην οικογένεια Καρντάσιαν υποστηρίζοντας ότι η "διαρροή" της σεξοταινίας της κυρίας Γουεστ, μόνο τέτοια δεν ήταν.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Ίαν Χάπερινγκ (Ian Haperin) συγγραφέας του βιβλίου "Kardashian Dynasty" που μόλις κυκλοφόρησε υποστηρίζει ότι το συμβάν που, στην ουσία, εκτόξευσε την Κιμ Καρντάσιαν -και όλη την οικογένειά της- στην κορυφή της δημοσιότητας εν μία νυκτί, το 2007, μόνο τυχαίο δεν ήταν. Το αντίθετο μάλιστα.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν θυμάται η Κιμ Καρντάσιαν χρωστά τη φήμη της στη δημοσιοποίηση ταινίας με πολύ ιδιωτικό περιεχόμενο μεταξύ της ίδιας και του τότε αγαπημένου της, Ρέι Τζέι (Ray J) [φωτό επάνω].

Σύμφωνα με τον Χάπερινγκ, λοιπόν, πίσω από τη διαρροή του ροζ υλικού δεν κρύβεται άλλος εκτός από την ίδια τη μητέρα της πρωταγωνίστριας και ένα καλά σχεδιασμένο σχέδιό της, που κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, δεν έτυχε, αλλά... πέτυχε!

"Ένας κοινός φίλος της Κιμ και της Πάρις Χίλτον, τη συμβούλεψε (την Κρις Τζένερ) ότι αν ήθελε την δόξα, μία sex tape είναι ο καλύτερος δρόμος. Η Kim ήδη είχε συζητήσει με την οικογένειά της το ενδεχόμενο να κάνει την παραγωγή μίας sex tape... Ηταν η Κρις που 'μηχανεύτηκε' το deal και διέρρευσε τη sex tape στην δημοσιότητα".

Καλά... η αλήθεια είναι πως αυτό το σενάριο δεν ακούγεται πρώτη φορά, ούτε φαντάζει επιστημονκής φαντασίας. Ωστόσο, ο συγγραφέας δεν αναφέρει τις πηγές του.. Τονίζει απλά πως του το μετέφερε άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας.