Τρελή μπίζνα με το μπρελόκ του Παντελή Παντελίδη

01.04.2016
Η σύγκρουση του αυτοκινήτου του Παντελή Παντελίδη που προκάλεσε το θάνατό του στην σιδερένια μπάρα ήταν τόσο σφοδρή που έσπασε ακόμα και το μπρελόκ του τραγουδιστή.

Ανάμεσα στα συντρίμμια που βρέθηκαν στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, βρέθηκε και το μπρελόκ με το όνομα και επώνυμο του τραγουδιστή σπασμένο.

Το συγκεκριμένο μπρελόκ με το όνομά του είχε γίνει γνωστό από το βίντεοκλιπ του τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη «Τα Σχοινιά Σου», καθώς ο σκηνοθέτης το είχε εντάξει στα πλάνα.

Κάποιοι επιτήδιοι εκμεταλλεύθηκαν την απώλεια του τραγουδιστή για να πουλήσουν μπρελόκ πανομοιότυπο με αυτό που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου.

Η οικογένεια του Παντελίδη που είχε στην κατοχή της κάποια τέτοια ίδια μπρελόκ τα μοίραζσε μετά το θάνατο του Παντελή σε φίλους και γνωστούς.

Κάποιοι πωλούν αυτά και άλλα ίδια μπρελόκ σε ποικιλία τιμών που φτάνει και τα 15 ευρώ.

Ο φίλος του Παντελίδη, Σπύρος Ζωίτσας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τόνισε:

«Έχουν βγει κάποια sites που πουλούν σε εξωφρενικά ποσά τα μπρελόκ. Ο Παντελής κάτι τέτοια σίγουρα δεν θα τα ήθελε. Όταν ζούσε λέγαμε να δώσουμε τα μπρελόκ και τα έσοδα να δοθούν στα παιδιά με καρκίνο. Η οικογένεια είναι θυμωμένη όταν στη μνήμη του Παντελή κάνει ο καθένας ό,τι θέλει».

Εν το μεταξύ, και η οικογένεια Παντελίδη επιβεβαίωσε χθες μέσα από τη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook, πως διέκοψε τη συνεργασία της με το δικηγορικό γραφείο του κ Πέτρου Καιμακάμη και την οικογένεια εκπροσωπεί πλέον το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Χαράλαμπου Λυκούδη.