Συγκλονιστικές διαπιστώσεις για Παντελίδη: «Σαν να οδηγούσε μία κούκλα»

07.04.2016
Η οικογένειά του Παντελή Παντελίδη εμμένει έντονα στον ισχυρισμό πως το μοιραίο τζιπ δεν το οδηγούσε ο ίδιος, αλλά μία από τις κοπέλες. Την άποψή τους αυτή ενισχύει το γεγονός πως το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του (2,72 γραμμάρια ανά λίτρο) απέχει λίγο (σύμφωνα με τους ειδικούς) από την τιμή που προκαλεί κατάρρευση του οργανισμού.

Μάλιστα συγκλονιστικές διαπιστώσεις έκανε και ο διδάκτωρ Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Αναστάσιος Σπαντιδέας, μιλώντας στην «Espresso».

«Πιστεύω ότι τον βοήθησαν να μπει στο αυτοκίνητο. Αυτό είναι εγκληματικό» επισημαίνει ο έγκριτος επιστήμονας, συμπληρώνοντας ότι η ποσότητα αλκοόλης των 2,72 γραμμαρίων ανά λίτρο που εντοπίστηκε στο αίμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή είναι από τις υψηλότερες που έχουν ανιχνευτεί. «Είναι πάνω από 15 φορές υψηλότερο από τα επιτρεπτά όρια. Τα επίπεδα είναι τόσο υψηλά που το άτομο ή θα πρέπει να είναι σε ημικωματώδη ή κωματώδη κατάσταση. Δεν μπορεί να έχει τις αισθήσεις του». Όπως σχολιάζει ο κ. Σπαντιδέας: «Είναι σαν να βάζουμε μια κούκλα να οδηγήσει!»