Συναγερμός: Στο στόχαστρο του ISIS η πριγκιπική επίσκεψη στην Ινδία;

12.04.2016
Στην Ινδία βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ στο πλαίσιο επταήμερης επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιούν στη χώρα, όμως τελευταία δημοσιεύματα ταράζουν.

O Γουίλιαμ και η Κέιτ βρίσκονται σήμερα στην τρίτη μέρα της επίσημης επίσκεψής τους στην Ινδία και μέχρι τώρα, οι εμφανίσεις τους έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, με εστίαση στις εντυπωσιακές εμφανίσεις της κομψότατης δούκισσας.

Τελευταία δημοσιεύματα, ωστόσο, προκαλούν μεγάλη ανησυχία καθώς μεταφέρουν τον φόβο ότι το πριγκιπικό ζεύγος ενδέχεται να αποτελούν στόχο τζιχαντιστών ενώ ταυτόχρονα λέγεται ότι υψιλόβαθμο στέλεχος του ISIS καταδιώκεται αυτή τη στιγμή στην Ινδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της MailOnline έχει σημάνει συναγερμός τις τελευταίες ώρες στα αεροδρόμια αλλά και στις περιοχές όπου κινείται το ζεύγος καθώς μια γυναίκα Σιχ από τον Καναδά λέγεται ότι ταξιδεύει προς την ινδική πρωτεύουσα με στόχο να συναντήσει τους εκεί συνεργάτες της και κατόπιν να... επιτεθεί.

Και ενώ το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ συνεχίζουν το πρόγραμμά τους κατά γράμμα.

Με το παραδοσιακό bindi στο μέτωπο και το κατάλλολο έθνικ φόρεμα, η Κέιτ κάθισε οκλαδόν και ζωγράφισε μαζί με παιδιά σε κάποιο σχολείο στο Δελχί.

Χαρούμενη και φιλική απόλαυσε όλες τις στιγμές ενώ τα φλας άστραφταν.