Βαλάντης: Μετά τον Πάριο «τα έβαλε» και με τον Σφακιανάκη - «Λέει αηδίες»

13.04.2016
Για τα ναρκωτικά, τις καταχρήσεις, το προσφυγικό και τις δηλώσεις Σφακιανάκη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βαλάντης, που με τη συμμετοχή στο Your face Sounds Familiar έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης. Μετά τις δηλώσεις για τον Πάριο, σειρά έχει ο Σφακιανάκης.

Διάβασε απόσπασμα από τη συνέντευξή του στο You, που θα συζητηθεί:

Κάποια στιγμή είχες μιλήσεις για καταχρήσεις και για ναρκωτικά…
Μπορεί κάποια στιγμή μέσα σε όλη τη διάρκεια των χρόνων σου να πέσεις σε ένα τέτοιο παράπτωμα για λίγο λόγω αδυναμίας και να μπεις σε ένα τέτοιο τριπάκι. Καλό είναι να καταλάβεις πολύ γρήγορα το κακό που σου προκαλεί. Αν είσαι αδύναμος χαρακτήρας μπορεί και να συνεχίσεις. Αν είσαι δυνατός δοκιμάζεις και φεύγεις.

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια στη Ρόδο;
Ήρεμα. Το ότι ήμουν, όμως, παχύσαρκο παιδί με επηρέασε πολύ και δεν χάρηκα ποτέ τα παιδικά και σχολικά πάρτι γιατί δεν είχα σχέση. Είχαν όλα τα παιδιά κοπέλα, ενώ εγώ είχα κόμπλεξ λόγω των κιλών και δεν μπορούσα να πλησιάσω τα κορίτσια. Φοβόμουν την απόρριψη.

Όλη η κατάσταση με τους πρόσφυγες τι σε κάνει να σκέφτεσαι;
Να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πρόσφυγες πολέμου, που σημαίνει ότι δεν είναι όλοι φτωχοί όπως τους παρομοιάζουν. Σκοπός τους είναι να σωθούν και να πάνε σε μια άλλη χώρα για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Μην ξεχνάμε ότι δίνουν σχεδόν 20.000 ευρώ για να πάνε από τη Συρία στην Ολλανδία. Δεν νομίζω πολλοί Έλληνες να διαθέτουν αυτό το ποσό. Μην κάνουμε πολύ τους έξυπνους και τους φαφλατάδες… Οι άνθρωποι θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε φιλόξενοι και να καταλάβουμε το πρόβλημα.

Διάβασε γιατί ο Βαλάντης θέλει να στείλει... εισαγγελέα στον Νότη Σφακιανάκη:

Τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη τις έχει παρακολουθήσει;
Ο κ. Σφακιανάκης με απογοήτευσε πολύ προτρέποντας τον κόσμο να μην πληρώνει φόρους. Δεν είναι αυτή λογική. Εγώ αν ήμουν εισαγγελέας θα είχα διατάξει αυτεπαγγέλτως την ποινική του δίωξη. Έχει φτάσει να λέει αηδίες για να δημιουργεί θόρυβο.