Χριστίνα Σούζη: «Από μικρή με φώναζαν Σούζη-τσούζει»

14.04.2016
Το κοινό της είναι φανατικό και καθημερινά στήνεται τους τηλεοπτικούς δέκτες προκειμένου να τη δει. Εκτός από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, έχει γίνει αγαπημένη και των «social media» έχοντας χιλιάδες «ακολούθους». Μικρή μάλιστα την αποκαλούσαν «Σούζη...τσούζει!»!

Ο λόγος για τη Χριστίνα Σούζη που έδωσε στο περιοδικό You μία ξεχωριστή συνέντευξη. Η η γνωστή μετεωρολόγος του τηλεοπτικού σταθμούς ΣΚΑΙ μίλησε ακόμη και για το πώς ήταν η πρώτη φορά που είπε τον καιρό.

«Νομίζω ήταν ένας δημοσιογράφος που έκανε το μαγκαζίνο το μεσημέρι. Ήμασταν δύο άντρες και μία γυναίκα. Με πέταξαν μέσα πρώτη φορά, είχα και ένα κείμενο μαζί μου κι άρχισα να λέω τον καιρό. Ξαφνικά με σταματάει ο ένας και μου λέει: "Εντάξει, σας ευχαριστούμε πολύ"! Του λέω αμέσως: "Δεν τελείωσα ακόμα"! Είχα πάρει φόρα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μέχρι να αποκαταστήσω ξανά τις σχέσεις μου με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο χρειάστηκε καιρός. Ήταν η πρώτη μου... πατάτα! Έπαιρνα τηλέφωνο την κοπέλα που έκανε την αρχισυνταξία και της έλεγα: "Ζήτα του συγγνώμη. Δεν ήξερα πόσο χρόνο έχω. Με πετάξατε πρώτη φορά στον αέρα χωρίς να με ενημερώσετε"; Έκτοτε είμαι η μοναδική που εκφωνώ τον καιρό μέσα στον χρόνο μου. Ακόμα και σε 1,5 λεπτό είμαι ικανή να πω τον καιρό τεσσάρων ημερών».

H μετεωρολόγος δε δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική της ζωή. Με τον σύζυγό της είναι πολλά χρόνια παντρεμένη και αναφέρει: «Τον γνωρίζω από το Πανεπιτήμιο, είναι βιολόγος και έχουμε και δύο κορίτσια. Η μεγάλη μου είναι νηπιαγωγός και έχω ένα εγγόνι. Η μικρή τελείωσε το Πολιτικό της Νομικής και έχει εξειδικευτεί στη μεταναστευτική πολιτική».

Τέλος μίλησε και για την ενασχόλησή της με τον κλάδο της αρτοποιίας, καθώς πρόσφατα έγινε διευθύνουσα σύμβουλος μεγάλης εταιρείας.