Οταν η Κορομηλά σάρωνε στην ελληνική τηλεόραση... [photos]

21.06.2016
Κανονική βόμβα έσκασε στο Ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο με την ξαφνική αποχώρηση της Ρούλας Κορομηλά από το κανάλι Epsilon. Μέσα από συνεντεύξεις της η παρουσιάστρια είχε υποσχεθεί πως με το «Bravo Ρούλα» ότι θα μας θυμίσει τις παλιές καλές εποχές των μεγάλων σόου με το κόνσεπτ προσαρμοσμένο στα δεδομένα του 2016 για να μη μυρίζει η εκπομπή ναφθαλίνη.

Στα '90s τόσο με το “Ciao ANT1” όσο και με το “Μπράβο” στον ANT1 και Mega αντίστοιχα παρέδωσε μαθήματα παρουσίασης κι έκανε τη δική της σχολή, την οποία καμία δεν μπόρεσε να αντιγράψει.

Μάλιστα, η ίδια σε συνέντευξή της στο TV Έθνος τον Απρίλιο του 1999 είχε δηλώσει με το μοναδικό της τρόπο πως “αυτοί που θέλουν το άστρο μου να δύσει, ας βρούνε και τη διάδοχό μου”.

Επιπλέον είχε δώσει σε όσους καλοθελητές τότε έλεγαν ότι “το άστρο της έχει αρχίσει να δύει” την ακόλουθη απάντηση:

Από το 1988 που ξεκίνησα μέχρι σήμερα συνέχεια το άστρο μου δύει! Ε! Ας δύσει τελοσπάντων. Αφού θέλουν ας το αφήσουν μόνο του να δύσει, δεν χρειάζεται να το πιέζουν μα αυτά που κάνουν γιατί είναι πολύ ψηλά. Πέρασαν δέκα χρόνια, δεν κουράστηκαν να ασχολούνται με αυτόν τον “διάττοντα αστέρα”;

Η απάντηση θα μπορούσε να είναι και σημερινή αφού η Ρούλα έχει αποδείξει πως παρά το γεγονός ότι κάποιες τηλεοπτικές απόπειρές της δε στέφθηκαν με επιτυχία από πλευράς τηλεθέασης αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης που έχει αφήσει τη σφραγίδα της ανεξίτηλη.

Εμείς, γυρνάμε τον χρόνο πίσω και μέσα από φωτογραφίες που βρήκαμε στο αρχείο του Έθνους, θυμόμαστε μοναδικά στιγμιότυπα από τον “Πρωινό Καφέ”, το “Ciao Ant1”, το “Μπράβο”, εκπομπές που έκαναν τα μηχανάκια της τηλεθέασης να χτυπάνε κόκκινο σε όλη τη διάρκεια των '90s.