Βαλάντης: Νέες προκλητικές δηλώσεις για την παχυσαρκία [vds]

20.04.2016
Καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη βρέθηκε ο Βαλάντης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το ευαίσθητο θέμα της παχυσαρκίας κάνοντας δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Ο γνωστός τραγουδιστής, στο παρελθόν είχε δηλώσει πως αν παχαίνει η σύντροφός του θα τη χωρίσει. Καλεσμένος στον Θέμο Αναστασιάδη είπε χαρακτηριστικά: «Μια γυναίκα που μπορεί να πάρει 40 κιλά ως έγκυος ξεφεύγει. Μου αρέσει ένας άνθρωπος να είναι αδύνατος. Το θεωρώ υγεία. Τον άνθρωπο που είναι παχύσαρκος, τον θεωρώ ασθενή, σαν τον ναρκομανή και ίσως χειρότερο».

Τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή σχολίασε η ομάδα της εκπομπής “Πρω1νό” και οι αντιδράσεις τους ήταν έντονες. Η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «Σε κάποια σοβαρά ζητήματα όπως είναι η παχυσαρκία δεν μπορείς να κάνεις πλάκα. Παχύσαρκος είναι κάποιος που έχει πάρα πολλά κιλά και του δημιουργούνται θέματα υγείας. Όχι όμως όταν γνωρίζεις κάποια και μετά έχει αλλάξει… Επειδή τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Με δουλεύετε; Μίλησε για εγκυμονούσες και για τις συντρόφους που μπορεί να έχει αλλάξει η εξωτερική εμφάνιση».

Δείτε το σχετικό βίντεο: