Τα σπαρακτικά μηνύματα των πρώην συζύγων του Prince

22.04.2016
Συγκλονισμένη είναι από το θάνατό του η πρώην σύζυγος του Πρινς, Μανουέλα Τεστολόνι. Η ίδια μιλάει με τα πιο τρυφερλά λόγια για τον σύντροφο και φιλάνθρωπο που την ενέπνευσε. Κατά δήλωσή της θα χτίσει σχολείο στην μνήμη του.

Ο Prince κι εγώ είχαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Τον αγάπησα πολύ. Ο κόσμος τον ήξερε ως μουσική ιδιοφυϊα. Εγώ τον ήξερα σαν σύζυγο, φίλο, φιλάνθρωπο. Η φιλανθρωπία μας ένωσε και μας έφερε κοντά και ο Prince ήταν αυτός που με ενθάρρυνε να ξεκινήσω πριν από 10 χρόνια την δικιά μου φιλανθρωπική δράση. Πριν λίγες ημέρες του μίλησα και τον άφησα ενήμερο για το ότι χτίζω ένα σχολείο προς τιμήν του. Η καρδιά μου πονάει για το γεγονός ότι το σχολείο θα πρέπει τώρα να χτιστεί στη μνήμη του. Ο θάνατός του με αφήνει με ανύποτο πόνο για την απώλεια. Η αγάπη που μοιραστήκαμε , η μουσική που δημιούργησε και η ζωή μας μαζί μένουν για πάντα χαραγμένα στην καρδιά μου .

Θα σ 'αγαπώ πάντα και σε σέβομαι . Είμαι πληγωμένη πέρα από τις λέξεις.

Μαϊτε Γκαρσία: Συνάντησε το γιο μας στον παράδεισο.

Μαϊτε Γκαρσία: Συνάντησε το γιο μας

Αλλά και η πρώτη σύζυγος του Μαϊτε Γκαρσία έγραψε ένα συγκλονιστικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα. Οι δυό τους είχαν παντρευτεί ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου το 1996 και είχαν αποκτήσει ένα γιο, τον Μπόι Γκρέγκορι που γεννήθηκε με γεννετική ανωμαλία και έφυγε από τη ζωή μόλις μια εβδομάδα μετά τη γέννησή του.

Δεν έχω λόγια για να εκφράσω αυτό που νιώθω. Αυτός ο άνθρωπος ήταν τα πάντα για μένα. είχαμε μια οικογένεια. Είμαι συγκλονισμένη και βαθιά λυπημένη. Τον αγαπούσα, θα τον αγαπάω για πάντα. Είναι με τον γιό μας τώρα δήλωσε η Γκαρσία.