Πάμελα Άντερσον vs. Κέλι Ρόρμπαχ: Ποιά "Σι-Τζέι Πάρκερ" είναι πιο σέξι; [photos]

27.04.2016
Το θρυλικό Baywatch ετοιμάζεται να επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή τη φορά τον Μάιο του 2017 με εντελώς καινούριο και πιο καλλίγραμμο από ποτέ καστ φιλοδοξώντας να κερδίσει και το σημερινό κοινό όπως έκανε στα '90s η σειρά.

Αν μη τι άλλο ο πιο χαρακτηριστικός γυναικείος ρόλος ήταν αυτός της “Σι-Τζέι Πάρκερ” τον οποίο ενσάρκωνε η σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον και ο οποίος εκτίναξε τη δημοτικότητα τόσο της ηθοποιού όσο και της σειράς στα ύψη.

Στην κινηματογραφική εκδοχή, ο ρόλος δόθηκε τελικά στην πανέμορφη Κέλι Ρόρμπαχ, η οποία δε θα γλυτώσει τη σύγκριση με την πρωτοδιδάξασα Πάμελα. Μάλιστα, η δεύτερη επίσης θα παίξει στην ταινία αν και ακόμα δε γνωρίζουμε τι ρόλο θα ενσαρκώσει.

Το debate για το ποιά από τις δύο είναι πιο σέξι και πιο όμορφη με το κόκκινο μαγιό του Baywatch έχει ήδη ξεκινήσει κι εμείς συγκεντρώσαμε δέκα φωτογραφίες της καθεμίας και τις βάζουμε δίπλα δίπλα μήπως και μπορέσουμε να αποφασίσουμε.

Με μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν, θα μπορούσαμε να πούμε ότι μάλλον δύσκολο αφού αν και η Πάμελα είναι μόνο μία, η Κέλι με τη σειρά της δεν πάει καθόλου πίσω.