Πρινς: Η διαθήκη, η αμύθητη περιουσία και τα άγνωστα αδέλφια του

27.04.2016
Λίγες μέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του "μοναχικού πρίγκιπα της ποπ", όπως τον αποκαλούσαν, μπαίνει ένα τέλος στα σενάρια που αφορούσαν στην τύχη της τεράστιας περουσίας του.

Ο Πρινς βρέθηκε νεκρός μέσα στο ασανσέρ της πολυτελούς του έπαυλης στη Μινεσότα στις 21 Απριλίου και, όπως έγινε γνωστό δυο μέρες μετά, η σορός του αποτεφρώθηκε σε μια πολύ ιδιωτική τελετή.

Και ενώ τα αποτελέσματα της νεκροψίας ακόμη αργούν το ζήτημα που προκύπτει αφορά στην τύχη της περιουσίας του θρυλικού μουσικού που έχει εκτιμηθεί σε πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια.

Η ακριβής αξία των ακινήτων του Πρινς δεν έχει ακόμα καθοριστεί, σύμφωνα με το Ασοσιέιτεντ Πρες, αλλά υπολογίζεται σε τουλάχιστον 27 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα.

Σημειώνουμε δε, ότι η εφημερίδα L.A Times ανέφερε πρόσφατα ότι η ακίνητη περιουσία του Πρινς θα μπορούσε να ανέρχεται σε περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια, με τη δυνατότητα να ανέβει ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια.

Με δεδομένο ότι ο Πρινς, ο οποίος "έφυγε" στα 57 του χρόνια δεν είχε απογόνους, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Μινεσότα, η περιουσία του θα περιερχόταν στα χέρια της μοναδικής αδελφής του από τον ίδιο πατέρα, Τίκα Νίλσον [φωτό κάτω] αν δεν είχε αφήσει διαθήκη. Είχε αφήσει, όμως;

Όπως διαβάζουμε σήμερα στα διεθνή ΜΜΕ, με έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο της Μινεσότα, η Τίκα Νίλσον κατέθεσε στο δικαστήριο έγγραφα που πιστοποιούν την ύπαρξη 5 εν ζωή ετεροθαλών αφερφών του Prince, που ενδέχεται επίσης να κληρονομήσουν κομμάτι της περιουσίας του Πρίγκιπα!

"Δεν ξέρω αν υπάρχει διαθήκη και δεν έχω κανέναν λόγο να πιστέψω ότι μπορεί ο αποθανών να έχει αφήσει κάποιας μορφής διαθήκη", είπε η Νέσλον στην αναφορά της με την οποία ζητάει να οριστεί η ίδια ως διαχειρίστρια της περιουσίας ενώ ως ειδικό διαχειριστή πρότεινε την τράπεζα Bremer Bank της Μινεσότα με την οποία συνεργαζόταν για χρόνια ο αδελφός της.

Πρόσθεσε ότι ένας διαχειριστής είναι απαραίτητος "διότι δεν έχει οριστεί κάποιος αντιπρόσωπός του στην Μινεσότα ή κάπου άλλου".

Σίγουρα αναμένονται εξελίξεις.