Αστρολογία, σαϊεντολογία, Καμπάλα: 25 διάσημοι με άλλα «πιστεύω»! [photos]

12.04.2017
Έχουν θεϊκά χαρίσματα, είναι ταλαντούχοι, έξυπνοι, πετυχημένοι, και δεν είναι ορθόδοξοι χριστιανοί. Πιστεύουν στην ύπαρξη κάποιας ανώτερης δύναμης, αλλά αυτή δεν είναι απαραίτητα η Αγία Τριάδα!

Ζωροαστρισμός, σαϊεντολογία, καμπάλα, αθεϊσμός, santeria και ... νουμερολογία είναι μερικές από τις μεταφυσικές εμμονές 25 διάσημων ονομάτων, που δεν θα βάλουν «τα καλά» τους να πάνε εκκλησία το βράδυ της Ανάστασης.

Ποιος θα πίστευε ότι ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Ρόναλντ Ρέιγκαν για να πάρει τις αποφάσεις στον Λευκό Οίκο κατέφευγε στην αστρολογία και τη νουμερολογία; Πρόσφατα μάθαμε ότι ο Prince ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί λόγω των θρησκευτικών του πεποιθήσεων να κάνει επέμβαση στο σώμα του. Η Τζένιφερ Λόπεζ φημολογείται ότι ακολουθούσε στο ξεκίνημά της την κουβανέζικη santeria, ενώ ο Φρέντι Μέρκιουρι λέγεται ότι ήταν γιος υψηλόβαθμων ιερέων της αρχαίας περσικής θρησκείας του ζωροαστρισμού.

Στη λίστα των 25 διάσημων που είναι παιδιά ενός... «άλλου» θεού προσθέσαμε τους αστέρες του Xόλιγουντ που είναι σαϊεντολόγοι, τους οπαδούς της Kabbalah και τους αθεϊστές!