Κόρη Χιούστον: Λεπτομέρειες για τον πνιγμό και τις άγνωστες αποβολές

28.04.2016
Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, ο πρώην σύντροφός της, οποίος, παρεμπιπτόντως έχει κατηγορηθεί και για τη "δολοφονία" της, προχωρά σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην DailyMail ο Νικ Γκόρντον περιέγραψε μεταξύ άλλων και για τις τραγικές στιγμές αφού βρήκε την αγαπημένη του, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν αναίσθητη μέσα την μπανιέρα του σπιτιού τους.

Ο Γκόρντον υποστηρίζει ότι η "ναρκωμανής" Μπόμπι Κριστίνα είχε κοντέψει να πνιγεί στην μπανιέρα ακόμη μια φορά και τότε την είχε σώσει η μητέρα της, Γουίτνεϊ Χιούστον.

Τη μοιραία φορά, όμως, ήταν εκείνος που τη βρήκε. "Έπεσα στα γόνατα και πατούσα το στήθος της. Όταν έβγαλε νερό από το στόμα της πίστεψα ότι θα ξυπνούσε"

Ο Νικ Γκόρντον επιμένει ότι είναι αθώος απέναντι στις κατηγορίες για "ανθρωποκτονία" που αντιμετωπίζει, παραδέχεται όμως ότι με την Κρίσι μάλλωναν πολύ τελευταία γιατί εκείνη νόμιζε ότι την απατούσε.

Επίσης, κάτι άλλο που παραδέχτηκε ο Γκόρντον είναι ότι "και οι δυο έκαναν όλο και περισσότερη χρήση ναρκωτικών τον τελευταίο καιρό"

"Είχαμε και δυο αποβολές. Θα θέλαμε να είχαμε κάνει ένα παιδί, αλλά δεν το προγραμματίζαμε ακόμη. Εκείνη ήταν πολύ εύθραυστη για να αναλάβει κάτι τέτοιο", παραδέχεται ο Μπράουν, τονίζοντας ότι δεν πίστεψε στιγμή ότι εκείνη θέλησε να βάλει η ίδια τέλος στη ζώη της.

"Κάναμε όνειρα, όμως, θέλαμε να 'καθαρίσουμε', να ηρεμίσουμε, να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά". Δεν πρόλαβαν όμως...