Καινούργιου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλη την αλήθεια για Σταθοκωστόπουλο

05.05.2016
Καλεσμένη στο "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε για όλα. Εννοείται και για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Και για πρώτη φορά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον χωρισμό της, ενώ εξήγησε γιατί δεν έχει σβήσει ακόμα από το χέρι της το τατουάζ με τα αρχικά του ονόματός του. Και ήτο ιδιαίτερα αποκαλυπτική, έχουμε να πούμε.

"Είναι πολύ φυσιολογικό όταν είσαι σε μία μεγάλη σχέση να χωρίσεις -μετακόμισα το έμαθε ο κόσμος, δεν το παραδεχόμουν - και μετά να δώσεις μια ευκαιρία. Τελικά αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην βγει, γιατί όταν το γυαλί σπάσει δεν ξανακολλά. Ε τώρα τι να κάτσω να πω; Δεν έκλαψα γιατί είχε τελειώσει. Την πρώτη φορά έκλαψα για αδικίες, για άλλα πράγματα, γιατί αισθάνθηκα αδικημένη σε κάτι που είχα επενδύσει πολύ. Η αγάπη υπάρχει ακόμα αλλά έχει τελειώσει σα σχέση", είπε.

Για το τατουάζ εξήγησε:

«Δεν το έχω σβήσει ακόμα. Δεν έχω προλάβει να το σβήσω γιατί θέλει ώρα το συγκεκριμένο και ψάχνω λίγο το σχέδιο. Είναι κάτι το οποίο το έχω μετανιώσει, χωρίς να έχω μετανιώσει τη σχέση γιατί είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ, αλλά αν ο άλλος δεν είναι ο πατέρας των παιδιών σου ή το παιδί σου, δεν υπάρχει λόγος να έχεις τα αρχικά του χαραγμένα».