Πουλήθηκε η θρυλική βίλα Τσέλιου στη Μύκονο - Οι νέοι ιδιοκτήτες [photos]

06.05.2016
Μετά από 37 ολόκληρα χρόνια, η θρυλική βίλα του Μάκη Τσέλιου στη Μύκονο, αλλάζει χέρια. Η πολυτελής έπαυλη, την οποία είχε αγοράσει με τον Μπίλι Μπο εδώ και λίγες μέρες έχει νέο ιδιοκτήτη

Αν και οι νέοι ιδιοκτήτες είναι και αυτοί άνθρωποι της μόδας, καθώς πρόκειται για τα αδέλφια Χρήστο και Ευθύμη Χατζηβασιλείου, ιδιοκτήτες της γνωστής φίρμας εσωρούχων και μαγιό MED.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα δύο αδέλφια λατρεύουν τη Μύκονο και ήθελαν το δικό τους σπίτι εκεί. Μάλιστα, το αντίτιμο όπως λέγεται, στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Και μπορεί να ακούγεται μεγάλο το ποσό, όμως, στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρότερο της αξίας του ακινήτου.

Εξάλλου, όπως διαπιστώνεις και από τις φωτογραφίες, πρόκειται για μία πολυτελής βίλα, με υπέροχη θέα σε όλη τη Χώρα, τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

Οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν κιόλας ξεκινήσει τις εργασίες ανακαίνισης, ενώ σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του Τσέλιου, ο σχεδιαστής είναι συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας αυτής της απώλειας, αφού σε αυτό το σπίτι είχε ζήσει σημαντικές στιγμές. Ωστόσο, αναγκάστηκε να το αποχωριστεί καθώς τα έξοδα συντήρησής του ήταν υπέρογκα και σε συνδυασμό με τον ΕΝΦΙΑ ήταν δυσβάστακτο για εκείνον να αντεπεξέλθει οικονομικά.