Η έγκυος Καρντάσιαν συγκινεί: Δες τον υπέρηχο του μωρού της!

25.05.2016
Λίγο οι ορμόνες, λίγο η αναπάντεχη χαρά της εγκυμοσύνης, κάνουν αυτή τη διάσημη μανούλα να "φωνάξει" δημόσια την ευτυχία της. Ευχαριστεί το Θεό για το αναπάντεχο δώρο και παραβλέπει τα όσα ακούγονται γι΄αυτήν και το παιδί της.

Τα νέα τα μάθαμε πρόσφατα: ο Ρομπ Καρντάσιαν παντρεύεται και περιμένει και παιδί από την πρώην του Τάιγκα (τον νυν της Κάιλι Τζένερ, ετεροθαλούς αδελφής του Ρομπ) με την οποία έχει αποκτήσει και παιδί, τον τρίχρονο πλέον Κινγκ.

Σε μπερδέψαμε; Εδώ μπερδευτήκαμε κι εμείς...

Έχουμε και λέμε:

Πριν από χρόνια ο Τάιγκα (νυν αρραβωνιαστικός της Κάιλι Τζένερ) είχε σχέση με την Μπλακ Τσάινα (νυν αρραβωνιαστικιά του Ρομπ Καρντάσιαν). Το ζευγάρι τότε είχε αποκτήσει ένα παιδάκι τον Κίνγκ που σήμερα περιμένει αδελφάκι από τη σχέση της μαμάς του με τον Ρομπ. Το μπέρδεμα έχει κάνει πολλούς ν΄αναρωτιούνται τη σχέση των δύο παιδιών.

Αυτά βέβαια δε φαίνεται ν΄απασχολούν την Μπλάκ Τσάινα που πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Είναι τόσο ευτυχισμένη που το "φωνάζει" δημοσίως! Μάλιστα χθες ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram το υπερηχογράφημα του μωρού με ένα συγκινητικό μήνυμα. Η ίδια ευλογεί το Θεό για τον άντρα που της έστειλε αλλά και για το αδελφάκι που θα αποκτήσει ο γιός της.

Δες το συγκινητικό μήνυμα και τον υπέρηχο στην επόμενη σελίδα.

Για πολύ καιρό ένιωθα ότι ο γιος μου, θα είναι ένα μοναχοπαίδι. Ότι ήταν η μεγαλύτερη ευλογία μου και πως θα ζούσαμε μαζί για πάντα ευτυχισμένο. Μόνο οι δυο μας. Δεν έψαχνα για την αγάπη πια, γιατί πίστευα πως είχα όλα όσα χρειαζόμουν. Όσα χρειαζόμασταν! Αλλά δες το Θεό! Βρίσκομαι αρραβωνιασμένη και πρόκειται να παντρευτώ έναν από τους πιο υπέροχους άνδρες, που ξέρω πως αγαπά το παιδί μου και εμένα δίχως όρους και που στη ζωή μας θα έρθει ακόμη μία μεγάλη χαρά" γράφει η 28χρονη και προσθέτει.

Απλά θέλω να σας πω, ΠΟΤΕ, να μην τα παρατάτε και ΠΑΝΤΑ να έχετε πίστη, γιατί τα παραμύθια γίνονται πραγματικότητα!

Η Τσάινα και ο Ρομπ είχαν ανακοινώσει τα νέα της εγκυμοσύνης, μέσα από το Instagram νωρίτερα αυτό το μήνα και ένα μήνα μετά τα νέα του αρραβώνα τους!