Το πρώτο ποστάρισμα του Αλβάρο μετά τη είδηση για τον χωρισμό λέει πολλά

25.05.2016
Και ενώ ακόμη επίσημη επιβεβαίωση -ή διάψευση- για το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον "Ντόντα" της δεν υπάρχει, εκείνος "ανοίγει το στόμα του".

Όσο περνά ο καιρός όλα δείχνουν ότι η είδηση για το ξαφνικό διαζύγιο της ελληνίδας χρυσής κληρονόμου και του Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, με τον οποίο υπήρξαν παντρεμένοι τα τελευταία 11 χρόνια είναι αληθινή.

Η ίδια η Αθηνά Ωνάση δεν έχει μιλήσει ούτε δια αντιπροσώπου της, όμως ο "Ντόντα", όπως αποκαλεί τον μέχρι πρότινος αγαπημένο της, μίλησε μέσω Instagram.

Πριν από τέσσερις μέρες, μια ανάσα, δηλαδή, πριν ξεσπάσει η θύελλα, ο Αλβάρο είχε ποστάρει αυτή τη φωτογραφία [επάνω] στο Instagram, όπου φαίνεται ο ίδιος χαμογελαστός με την κόρη του, Βίβιαν και τη λεζάντα "Ό,τι και αν γίνει, εμείς θα είμαστε πάντα ευτυχισμένοι #love #happiness #family"

Προφανώς έστειλε μήνυμα προκαταβολικά, για να φτάσει σήμερα, μετά τον "κακό χαμό" να ποστάρει το εξής "λαλίστατο".

"Ποτέ δε ξέρεις πόσο δυνατός είσαι μέχρι η δύναμη να γίνει μονόδρομος" διαβάζουμε στο ποστάρισμα το Ντόντα ενώ στη λεζάντα "το συνεχίζει". "Συνέχισε να αγωνίζεσαι. Ποτέ μην τα παρατάς. Να είσαι πάντα ευτυχισμένος". Και με αυτό, τα είπε όλα...