Λύγισε ο Χατζηγιάννης: Γιατί πληρώνει 45.000 ευρώ το μήνα [vds]

26.05.2016
Στο διοικητικό εφετείο βρέθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για να συζητηθεί η προσφυγή που έχει κάνει για το άδικο για εκείνο πρόστιμο ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ που του έχει επιβληθεί.

Ο Χατζηγιάννης, που κατηγορείται πως το 2010-2011 μετέφερε μαύρα χρήματα στην Κύπρο, ύψους 5,3 εκατομμυρίων ευρώ, είχε στο πελυρό την δικηγόρο αλλά και το λογιστή του που προσκόμισαν στο δικαστήριο πλήθος εγγράφων για να πιστοιήσουν πως τα χρήματα που έφτασαν στη γενέτειρα του τραγουδιστή ήταν νόμιμα και φορολογημένα.

«Μόνη μου ελπίδα είναι η απόφαση σας. Έχω πληγεί ανεπανόρθωτα με διάφορους τρόπους από αυτήν την υπόθεση. Θέλω μόνο να σας πω ότι σκοπός μου δεν είναι να μην πληρώσω, αλλά να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν» φαίνεται να ανέφερε κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, παρότι η εν λόγω απολογία δεν προβλεπόταν.

Κατά την έξοδό του ο τραγουδιστής, μίλησε στην κάμερα του STAR όπου εξήγησε:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος αλλά σέβομαι και ελπίζω στην απόφαση του δικαστηρίου».

Εν το μεταξύ, η δικηγόρος του Χατζηγιάννη εξήγησε πως ο πελάτης της έχει μπει στην διαδικασία των 100 δόσεων με αποτέλεσμα να πληρώνει κάθε μήνα 45.000 ευρώ.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, το ποσό που εστάλη στην Κύπρο, κουρεύτηκε το 2013, με το κλείσιμο των τραπεζών και την οικονομική κρίση στο νησί.