Ο Ντεπ προσέλαβε τη δικηγόρο των Καρντάσιαν για να μην το αφήσει ταπί η Άμπερ

26.05.2016
Τα μεγάλα μέσα επιστρέτευσε ο διάσημος ηθοποιός μετά τον χωρισμό του από την επί 15 μήνες σύζυγό του, προκειμένου να "γλιτώσει" από τα νύχια της την $400 εκατομμυρίων περιουσία του.

Διαζύγιο ζήτησε η 'Αμπερ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ, και μάλιστα μόλις δυο μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του, η οποία, καθώς λέγεται, δεν ήταν και "τρελή φαν της".

"Αγεφύρωτες διαφορές" επικαλείται η 30χρονη ηθοποιός ενώ σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε τη Δευτέρα στο δικαστήριο ζητά τεράστια διατροφή από τον 52χρονο πρώην σύζυγό της. Η προσωπική περιουσία του Ντεπ ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια και εκείνος, λέγεται ότι ζήτησε από το δικαστή να απορρίψει αμέσως το αίτημά της για διατροφή.

Από ό,τι φαίνεται, αναμένεται σκληρή μάχη. Όσο για προγαμιαίο συμβόλαιο; Οι πληροφορίες θέλουν κάτι τέτοιο να μην υπάρχει, γεγονός που έκανε τον Τζόνι να στραφεί στα μεγάλα... μέσα.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, o Τζόνι Ντεπ προσέλαβε τη σταρ δικηγόρο διαζυγίων των σταρς, Λόρα Βάσερ (Laura Wasser) και ρίχτηκε αμέσως στη μάχη.

Με πελάτες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ και Μαρία Σράιβερ, η Βάσερ έχει "ισχυρές περγαμηνές".

Η "μάχη" αναμένεται σκληρή και είμαστε έτοιμοι να την παρακολουθήσουμε.

Για την ιστορία, αυτή επανω είναι η τελευταία κοινή φωτογραφία του ζεύγους, έξω από το δικαστήριο στην Αυστραλία, όπου πέρασαν μεγάλη περιπέτεια με τα σκυλακια τους.