Εικόνες - σοκ: Με ένα μπουκάλι κρασί ο Ντεπ έσπασε όλο το σπίτι! [photos]

29.05.2016
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μετά την κατάθεση-φωτιά της Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο για την βίαιη συμπεριφορά του Τζόνι Ντεπ. Την Παρασκευή η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε με αφορμή την αίτηση διαζυγίου που έχει κάνει εναντίον του συζύγου της ισχυριζόμενη πως αφού την ξυλοκόπησε άγρια, έσπασε όλο το σπίτι τους.

Οι φωτογραφίες, που προσκόμισε η Χερντ ως αποδεικτικά στοιχεία ενάντια στον ηθοποιό, δείχνουν ό,τι επακολούθησε της σε αμόκ συμπεριφοράς του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος κραδαίνοντας ένα μπουκάλι κρασί, «σαν μπαστούνι του μπέιζμπολ, έσπασε ότι έβρισκε μπροστά του ουρλιάζοντας»

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Χερντ του οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν από την ίδια και την φίλη και γειτόνισσά της, Raquel Rose Pennington, η οποία ήταν παρούσα στο όλο σκηνικό στις 21 Μαΐου, όταν μετά από ένα επικίνδυνο κοκτέιλ κοκαΐνης και αλκοόλ μεταμορφώθηκε σε ένα βίαιο τέρας που έκανε το σπίτι του γης μαδιάμ.

Από τις τέσσερις φωτογραφίες που αποκάλυψε η Άμπερ Χερντ, η πιο συγκλονιστική είναι αυτή που δείχνει μία σπασμένη κορνίζα στον τοίχο, ενδεικτικό του βίαιου ξεσπάσματος. Τα χαμογελαστά πρόσωπα της φωτογραφίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα θρύψαλα του κατεστραμμένου κάδρου.

Μία άλλη φωτό δείχνει ένα μπουκάλι κρασί πεταμένο στο παρκέ με μία κηλίδα πάνω στο πάτωμα, ενώ σε άλλες φαίνονται κόκκινοι λεκέδες πιθανότατα από το κρασί, πάνω στα χαλιά.

Στο πλευρό του η Βανέσα Παραντί

το πλευρό του πρώην συντρόφου της αλλά και πατέρα των δυο παιδιών της τάσσεται η επί 14 χρόνια σύντροφος του Τζόνι Ντεπ, Βανέσα Παραντί. μετά τις απίστευτες καταγγελίες της 30χρονης συζύγου του ότι ήταν συνεχώς βίαιος!

Η Παραντί με γράμμα της που δημοσίευσε το TMZ, είπε πως ο Depp, είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει χτυπήσει γυναίκα! Είπε μάλιστα ότι τα 14 χρόνια που έζησαν μαζί δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία εναντίον της και ότι έζησε υπέροχα στο πλευρό του.

Πηγές: Daily Mail, TMZ