20+1 celebrities σε σχέσεις βίας: Ξύλο, δικηγόροι και διατροφές [photos]

22.09.2016
Νικητές βραβείων Έμμυ, κάτοχοι βραβείου Όσκαρ, μορφωμένοι και διακεκριμένοι στο αντικείμενό τους. Όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού τους, όπου είναι βίαιοι και κακοποιητικοί.

Η λίστα των διάσημων που έχουν κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία είναι μεγάλη και περιλαμβάνει ονόματα που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα... νεύρα τους!

Κάποιοι από αυτούς τους celebrities βγαίνουν εκτός εαυτού λόγω των ναρκωτικών - όπως ο γερόλυκος της ροκ Όζι Όζμπορν και άλλοι, όπως ο Μελ Γκίμπσον, έχουν απλά πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους.

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ να εμφανίστηκε στο δικαστήριο επιδεικνύοντας με τους μώλωπες από την υποτιθέμενη επίθεση που δέχτηκε από τον σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, και εμείς βρήκαμε άλλα 20 γνωστά ζευγάρια της showbiz που βρέθηκαν σε βίαιες και κακοποιητικές σχέσεις.

Σοκ προκαλεί και το πρόσφατο δημοσίευμα αμερικανικού διαδικτυακού περιοδικού TMZ πως ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες κατηγορούμενος για«παιδική κακοποίηση»! Πηγές αναφέρουν ότι πώς ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας την προηγούμενη Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε την Αμερικανίδα ηθοποιό στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο σύζυγό της.