Έφη Σαρρή: Σάλος με την προκλητική φωτογράφηση της [photos]

09.06.2016
Η Έφη Σαρρή φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού, κάνοντας μια προκλητική φωτογράφηση όπου πόζαρε με μαγιό. Η Έφη Σαρρή ποζάρει προκλητικά με το μαγιό της, ενώ σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται ότι δεν είναι μόνη της, αλλά με αντρική παρέα.

Η Έφη Σαρρή ποζάρει προκλητικά με το μαγιό της, ενώ σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται ότι δεν είναι μόνη της, αλλά με αντρική παρέα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο Down Town για το comback της που γίνεται με το τραγούδι “Μην μου πεις το ζώδιό σου βγάλε μόνο το μαγιό σου” που γίνεται viral.

Ωστόσο, η Έφη Σαρρή μίλησε και για το λάθος που είχε γίνει στη μεγάλη επιτυχία της και στο στίχο: “Τι είχαμε, τι χάσαμε, στο λέω σε ξεχάσαμε”: “Δεν ήταν τρικ, ούτε έγινε επίτηδες.Έγινε εντελώς συμπτωματικά διότι έτυχε η κοπέλα που μου έκανε φωνητικά, η οποία είναι πολύ γνωστή τραγουδίστρια, να έχει ελαφρύ πρόβλημα με την άρθρωση. Έπεσαν λοιπόν, τα δυο σίγμα μαζί και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Οι 3000 πρώτοι δίσκοι βγήκαν στη αγορά έτσι και μετά κυκλοφόρησε το σωστό”.