Κηδεία Νίκου Τριανταφυλλίδη - Τραγικές φιγούρες ο Κλυνν & η κόρη του [photos]

11.06.2016
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, το μεσημέρι της Παρασκευής (10/6), συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, είπαν το το τελευταίο "αντίο" στο Νίκο Τριανταφυλλίδη.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και γιος του Χάρυ Κλυνν άφησε την τελευταία του πνοή, τη Δευτέρα (6/10) στα 49 του χρόνια, μετά από μία σύντομη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε, από το νεκροταφείο του Ζωγράφου και ήαν όλοι εκεί, άνθρωποι που τον αγάπησαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Από όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, από ηθοποιούς, σκηνοθέτες και τραγουδιστές, καθώς ο Τριανταφυλλίδης ήταν η ψυχή του Gagarin.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας του, Χάρυ Κλυνν, αλλά και η 13χρονη κόρη του Λώρα από τον πρώτο γάμο του σκηνοθέτη με τη Σάννυ Μπαλτζή. Ο αγαπημένος ηθοποιός έφτασε στον Ιερό Ναό όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία, με καροτσάκι και ήταν φανερά συντετριμμένος. Μάλιστα, ζήτησε από τους δημοσιογράφους αλλά και τους φωτογράφους να είναι διακριτικοί και να σεβαστούν τον πόνο από την τραγική απώλεια. Όπως κι έγινε.

Η 13χρονη κόρη του Τριανταφυλλίδη συνοδευόταν από τη μητέρα της, Σάννυ Μπαλτζή, κρατώντας στο χέρι της ένα λουλούδι. Οι δύο γυναίκες αποχαιρέτησαν τον ηθοποιό ή... "μπαμπά" μας όπως έγραφαν, με ένα στεφάνι.

Ανάμεσα σε εκείνους που είπαν το στερνό "αντίο" στο φίλο τους, Νικόλα ήταν η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Φαίδων Γεωργίτσης, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο Πέτρος Τατσόπουλο, η Κατερίνα Γιουλάκη, ο Γιώργος Μαργαρίτης και πολλοί άλλοι.