Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Ξανά στο σπίτι τους η αστυνομία

14.06.2016
Και ενώ η μάχη για το διαζύγιο του διάσημου ζεύγους καλά κρατεί και διαφένεται "καυτή" νέες εξελίξεις έφεραν ξανά την άμεση δράση στο κατώφλι τους.

Ύστερα από μόλις 15 μήνες γάμου, η Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ της ίδιας και του Τζόνι Ντεπ, τον οποίο κατηγόρησε ότι κακοποιούσε σωματικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους.

Η 30χρονη Χερντ κέρδισε μάλιστα και περιοριστικά μέτρα έναντι του Ντεπ ο ο οποίος φαίνεται ότι τα καταπάτησε, εξ ου και η αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο ΤΜΖ ο εκπρόσωπος της Άμπερ Χερντ κάλεσε την αστυνονία χθες, Δευτερά 13 Ιουνίου 2016 καθώς ο Τζόνι Ντεπ παραβίασε την εντολή του δικαστηρίου που όριζε το αντίθετο και έκανε "επιδρομή" στο σπίτι του ζεύγους.

Όχι ο ίδιος ο Ντεπ, αλλά άνθρωποί του, λέγεται ότι μπήκαν μέσα στο σπίτι όπου μέχρι πρότινος ζούσαν η Άμπερ και ο Τζόνι και, σύμφωνα με την πλευρά εκείνης "τα έκαναν γης μαδιάμ".

Από την πλευρά του Ντεπ επικοινωνήθηκε ότι οι άνθρωποί του μπήκαν όντως στο σπίτι για να πάρουν μερικά προσωπικά του είδη και δεν παραβίασαν στο παραμικρό αυτά που ορίζει το δικαστήριο.

Αναμένουμε τη συνέχεια...