Μοντέλο & μαμά παίρνει ορμόνες για να διατηρεί τις καμπύλες της [photos]

23.06.2016
Στην εποχή όπου τα social media παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά μας και το να βγάλεις την τέλεια selfie που θα μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα likes είναι «μείζον» θέμα και προβληματισμός για πολλά άτομα δεν προκαλεί καθόλου απορία η περίπτωση της Jacqui Ryland.

Πρόκειται για 29χρονο μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών από τη Μασαχουσέτη, η οποία τραβάει τουλάχιστον 100 selfies την ημέρα, ενώ προκειμένου να λιώνει το περιττό λίπος και να είναι "κορμάρα", κάνει καθημερινά ενέσεις με αυξητική ορμόνη.

Η ίδια παραδέχεται πως η συνήθειά της μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη για την υγεία της, αλλά θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο αφού φιλοδοξεί να παραμείνει νέα «για πάντα», ενώ έχει κάνει και μερικές πλαστικές με την πρώτη στην ηλικία των 17 ετών επειδή πίστευε ότι ήταν άσχημη.

Και επειδή μπορεί να αναρωτιέται κανείς τι κάνει τόσες selfies και πως γίνεται να μη βαριέται να τραβάει τόσες πολλές, αλλά απάντηση υπάρχει και σε αυτό.Αυτό είναι το οξυγόνο της, όπως δηλώνει. Όπου είναι κι ό,τι κάνει μέσα στη μέρα τραβάει selfies, αλλά πάντα με φίλτρα.

Χάρη σε αυτές δε δέχεται άπειρα και πανάκριβα δώρα από θαυμαστές της από όλο τον κόσμο από τηλεόρασεις και Mac μέχρι Rollex αξίας 6.500 Ευρώ!

Και για να μιλήσουν οι αριθμοί τόσο στο Snapchat όσο και στο Instagram αριθμεί περισσότερους από 100.000 followers.