Το Brexit τάραξε και την Μενεγάκη: «Δεν είμαι σίγουρη αν ξέρουμε και έχουμε καταλάβει» [vds]

24.06.2016
Η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρώπη ταρακούνησε τον κόσμο, ταρακούνησε και την γενικώς χαλαρή Ελένη Μενεγάκη. Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε σήμερα να μην εστιάσει στο μεγάλο γεγονός, κάνοντας και τα δικά της σχόλια.

Η ξανθιά παρουσιάστρια αφιέρωσε στο Brexit την αρχή της εκπομπής της, φιλοξενώντας στο πλατό την έμπειρη δημοσιογράφο, Σοφία Παπαϊωάννου και κάνοντας σύνδεση με τον ανταποκριτή του τηλεοπτικού σταθμού, Θάνο Δημάδη.

Η ταραχή της αγαπημένης παρουσιάστριας ήταν έκδηλη και αναρωτήθηκε τι μπορεί να σημαίνει η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρώπη για τη χώρα μας.

«Καλησπέρα σας με πλατύ χαμόγελο, αλλά όχι ότι είναι και εντελώς πλατύ, εν πάσει περιπτώσει είμαστε όλοι ταραγμένοι για το τι ξημέρωσε σήμερα σε όλη την Ευρώπη,σε όλο τον κόσμο, κυρίως σ' εμάς εδώ στην μικρή μας χώρα, τι σημαίνει αυτό για εμάς. Δεν είμαι σίγουρη αν ξέρουμε και έχουμε καταλάβει και όσοι ξέρουν αν ξέρουν μέχρι βάθος χρόνου ή απλά ξέρουν το σήμερα-αύριο, άντε και μέχρι τον πρώτο χρόνο», σημείωσε η διάσημη παρουσιάστρια. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί: