Συγκλονίζει η μαρτυρία του πατέρα της Αποστόλου

24.06.2016
Για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου μιλάει ο πατέρας της. Όπως λέει η ίδια ήθελε να φύγει από τη ζωή ενώ είχε εξαντλήσει τον εαυτό της στις νηστείες. Αποκλείει τον καρκίνο και καταθέτει τη δικιά του αλήθεια.

Ο Νίκος Αποστόλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Tatiana Live και με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως η Γεωργία ήθελε να φύγει από τη ζωή εδώ και καιρό.

Είναι σαν να το επιδίωκε, ήθελε να φύγει, δεν της άρεσε ο δικός μας κόσμος. (...) Δεν ήθελε να μάθει κανένας τίποτα. Δεν ήθελε να πάει σε νοσοκομείο. Δεν ήθελε να πάει γιατρός εκεί να την εξετάσει. Ήθελε να μη μας στεναχωρήσει και να φύγει μόνη της. Δε μπορώ να πω ότι αυτοκτόνησε αλλά έτσι όπως είχε καταντήσει περίμενε να πεθάνει. Σα να το ήθελε. Έίχε γίνει ράκος. Δεν ήθελε ούτε να τη δούμε.

Όσο για τη σχέση της με την εκκλησία αποκαλύπτει πως ο ίδιος δεν την άφησε να κλειστεί σε μοναστήρι ενώ δεν ήθελε επαφή με τους δικούς της ανθρώπους για να χαθούν τα ίχνη της.

Ήθελε να γίνει καλόγρια αλλά δεν την άφησα εγώ. Τελευταία πριν φύγει επικοινώνησε με τη μαμά της τηελεφωνικώς και της είπε πως θα πάει σε λίγες ημέρες στο μοναστήρι και μετά θα πάει στην Αμερική. Το έκανε για να χάσουμε τα ίχνη της. Πέθανε μαζί με το σκυλάκι της τον φάτσα. Ήταν δύο-τρεις ημέρες νεκρή στο σπίτι.

Από τη νηστεία σηκωνόταν στις τρεις η ώρα και πήγαινε σε μοναστήρια για να κοινωνήσει. Μέσα σε ένα μήνα είχε χάσει 25 κιλά. Από την εξάντληση κι αδυναμία δεν έβγαινε καν η φωνή της.