Καρύδη & Αθερίδης: Δες φωτογραφίες & βίντεο από τις διακοπές τους!

04.07.2016
Διακοπές κάνουν Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης και είπαν να μοιραστούν φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η αλήθεια είναι πως κάτι είχαμε καταλάβει μιας και η Σμαράγδα μας είχε προϊδεάσει με ένα aστείο μήνυμα και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ημέρες.

Είχε ποστάρει ωτογραφία με την επιγραφή: "Προσοχή πέφτουν καρύδες" και στη λεζάντα προσωπικό, χιουμοριστικό σχόλιο της ηθοποιού όπου έδειχνε πως ετοιμάζεται για διακοπές.

«Καλημέρα και καλό μήνα... διακοπές να πάω και ας πάω από καρύδα».

Η επιθυμία της (να πάει διακοπές, κι όχι από καρύδα) έγινε πραγματικότητα, το ταξιδάκι έγινε κι αυτό το βεβαιώνουν οι φωτογραφίες με τις οποίες οι δυό τους απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Δες τις φωτογραφίες (οι δυό τους δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ) αλλά κι ένα βίντεο από τις διακοπές τους σε ελληνικό νησί. Πού παραθερίζουν; Όλες οι απαντήσεις στην επόμενη σελίδα.

Την Αίγινα επέλεξαν για μια ακόμη φορά οι δύο ηθοποιοί και η επιλογή δεν είναιι τυχαία αφού εκεί η Σμαράγδα έχει εξοχικό. Όπως έχει άλλωστε δηλώσει το λατρεύει αυτό το νησί κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες δεν έχει άδικο.

Όσο για το βίντεο, είναι τραβηγμένο σε παραλία του νησιού και φέρει την προσωπική υπογραφή της Σμαράγδας, Με ποιό τρόπο; Δες και θα καταλάβεις.

Την πατούσα της (υποθέτουμε) ή ακριβέστερα το αποτύπωμά της στην άμμο ανέβασε η Σμαράγδα. Ο κυματισμός έρχεται και τη σβήνει και κάποιοι από τους ακολουθούς της στο Instagram κάνουν λόγο για εντονο συμβολισμό, αναμνήσεων από καλοκαιρινές περιπέτειες που σβήνονται για να χαρίσουν χώρο στις καινούριες. Κάτι θα ξέρουν...

#iwasthere #aegina #loveaegina #allweareisdustinthewind

A video posted by Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) on Jul 3, 2016 at 11:35am PDT